ASZTALI LÁMPÁK

Ebben a kategóriában a LED asztali lámpák találhatók. Egy ideális otthonban mindennek megvan a maga helye. A bútorokon és egyéb használati tárgyakon kívül a megfelelő világítási eszközök beszerzése is elengedhetetlen, hiszen sokkal komfortosabb, ha különböző kültéri fényviszonyok között is megfelelő a láthatóság a szobában.

A hatékony munkavégzéshez, tanuláshoz, olvasáshoz, rajzoláshoz és egyéb kreatív tevékenységhez szükség van egy ideális LED asztali lámpára, amely segítségével kényelmesebbek és kevésbé fárasztóak lesznek az íróasztal fölött töltött hosszú percek. Nézz körül kínálatunkban, és találd meg a számodra legmegfelelőbb LED asztali lámpát!

Tovább

Válaszd a LED világítástechnika eszközeit!

A LED világítás napjainkban egyre nagyobb ismertségnek örvend, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen számos olyan tulajdonsága ismert, amellyel sokkal ideálisabb megoldást nyújt a modern világítástechnika világában. Hagyományos vagy halogén társával szemben pénztárcabarát választás, hiszen mindamellett, hogy kifejezetten energiatakarékos a működtetése, sokkal kevesebbszer szükséges izzót cserélned benne strapabíró voltának és hosszú élettartamának köszönhetően. 

Hányszor fordult már elő veled, hogy egy éjszakába nyúló munka miatt vagy sokáig tartó tanulásnak hála, az íróasztal fölött kellett görnyedned hosszú órákon át, majd a legrosszabbkor, éjnek évadján hagyott cserben a világításért felelős asztali lámpa izzója? Az okozott bosszúság mellett kiestél a ritmusból, és időt is fecséreltél egy olyan folyamatra, amelyet meg lehetett volna előzni abban az esetben, ha egy megbízható és tartós LED izzót választasz az asztali lámpába. 

A LED előnyei és sokszínűsége

A LED mindezen felül nem villog, így megkímél a kínzó fej- és szemfájdalmaktól. Nem érzékeny a kapcsolgatásra, valamint felkapcsolást követően is teljes erejével világít. Számos típussal találkozhatsz a piacon, legyen szó a kifejezetten népszerű LED-es lámpákról, panelekről vagy akár a LED reflektorokról. 

Különböző színhőmérsékletek közül válogathatsz, így teljesen személyre szabhatod a fény jellegét. Választhatod a természetes árnyalatot, a hideg vagy éppenséggel a meleg fehér színt. Attól függ, hogy milyen hatást szeretnél elérni. Amennyiben tanulás vagy munka során szeretnéd használni az asztali lámpát, akkor a leghatékonyabb, ha a hideg fehér fényű izzót választod. Abban az esetben, ha egy esti olvasáshoz lenne szükséged az asztali lámpára, akkor a megnyugtató meleg fehér árnyalat is ideális lesz. 

A LED asztali lámpák jellemzői

Kínálatunkban számos design közül válogathatsz, így lámpatest tekintetében is megtalálhatod a szobádba legjobban illeszkedő típust. Színek tekintetében is igen széles a választék, ugyan a fehér, a fekete és a szürke a leggyakoribb változat, ma már a szivárvány minden színében pompázó darabot is megvásárolhatod. Az ideális LED asztali lámpa megtalálásához van néhány olyan tényező, amelyet érdemes figyelembe venned. 

Ilyen például a teljesítmény, a kiváltott teljesítmény, az előzőekben is említett színhőmérséklet, a fényerő, a működési feszültség és a márka ismertsége egyaránt. Ezeknek a tényezőknek a tudatában nem tudsz mellényúlni, hanem valóban azt fogod választani, ami a leginkább illeszkedik az igényeidhez. Mindezen felül azt is meghatározhatod, hogy az asztali lámpa cserélhető izzóval vagy beépített LED-del rendelkezzen-e. Nézz körül kínálatunkban, garantáltan nem fogsz csalódni!

Tovább
Termékkatalógusok