LEDES BEÉPÍTHETŐ LÁMPÁK

Mennyivel élvezetesebb az esténként otthon töltött idő, amennyiben rendelkezel a LED-es világítás eszközeivel. Sokkal kényelmesebben fogod érezni magad a kellemes fényáradatban, amely mindamellett, hogy elegendő fénnyel borítja be a helyiséget, kíméletes a szemhez is. A LED lámpa kínálatunk igen széles, azonban itt az ideje, hogy megismerkedj a LED-es beépíthető lámpákkal, amelyek a plafonba simulva teszik még harmonikusabbá az otthonod, az irodád vagy az üzlethelyiséged képét.

Tudj meg többet a beépíthető lámpáinkról és paneljeinkről, és válaszd az igényeidhez legjobban illeszkedő darabot!

Tovább

Miért válaszd a LED-et?

A LED világítás eszközei fénykorukat élik, hiszen sokkal hatékonyabban funkcionálnak hagyományos társaikkal szemben, mindazon felül, hogy számos előnyös tulajdonságot tudhatnak magukénak. Számos olyan érvvel tudunk a LED világítás mellett szolgálni, amelynek köszönhetően te sem fogsz mást vásárolni! Mindazonáltal, hogy a LED sokkal hosszabb élettartammal rendelkezik, és energiatakarékosság szempontjából is kiemelkedő. 

Így összességében a strapabíró voltának és alacsony fogyasztásának köszönhetően sokkal költséghatékonyabb hosszú távon nézve, mint bármely más világítási forma. Használata is kényelmes, hiszen nem villog, így nem bántja a szemet. Nincs szüksége bemelegedési időre, ami által felkapcsolást követően teljes erejével világítani fog. Nem érzékeny a kapcsolgatásra sem. 

Különböző színhőmérséklet közül válogathatsz, amelyek által még egyedibbé teheted a megjelenésüket. Azonban érdemes szemfülesnek lenned és tudatosan választanod, hiszen míg a meleg fehér árnyalatok jól mutatnak a hálószobában és a nappaliban, addig a hideg fehér árnyalat előnyei kihasználhatók a dolgozószobában vagy a konyhában. Végül a természetes színhőmérséklettel rendelkező izzók semlegesebb terekben is jól mutathatnak. 

A LED lámpák piaca

A LED lámpák piaca igen széles, ma már számos típussal találkozhatsz. Legyen szó a falon kívüli lámpákról, a panelekről, a reflekorokról, a mennyezeti vagy függesztett lámpákról, az asztali vagy az álló lámpákról, a fali vagy a kültéri világítás eszközeiről, esetlegesen a beépíthető lámpákról, nálunk mindet megtalálhatod egyetlen helyen. 

A beépíthető lámpáknak köszönhetően egy szolidabb és a falba simuló megoldással lehetsz gazdagabb, amely elegáns és modern kialakításának köszönhetően minden otthon méltó dísze lehet. 

A LED-es beépíthető lámpák jellegzetességei

A márka sok mindent elmond az adott termékről, így nem mindegy, hogy mit választasz. Webshopunkban megtalálhatod a világítástechnika kivákó brandjeit, amelyekben garantáltan nem fogsz csalódni. Válaszd a NEDES, az Aigostar, vagy a LedLabs minőségi termékeit, és nem fogod őket egyhamar lecserélni.

Keresésedet megkönnyítettük annak érdekében, hogy garantáltan azt a típust válaszd, amire a jellegzetességei alapján szükséged lehet. Így szűkíthetsz a gyártón túl fényerőre, teljesítményre, színhőmérsékletre, dimmelhetőségre, valamint válogathatsz a fényforrások száma alapján is. Szín tekintetében pedig biztosan megtalálod a szoba designjához illeszkedő típust, hiszen a lámpatest lehet arany, króm, ezüst, fehér, fekete, antracit, patina, opál vagy esetlegesen csillogó búra is. Ne késlekedj, dönts a LED-es beépíthető lámpák mellett!

Tovább
Termékkatalógusok