LED BÚTOR VILÁGÍTÁS

Webáruházunk ezen kategóriájában a LED bútorvilágítás kialakításához szükséges világítástechnikai eszközöket találhatod meg. Széles választékunk garancia arra, hogy te is megtaláld a legjobban tetsző darabokat és szebbé, hangulatosabbá tedd az otthonodat.

Modern korunk technológiai megoldásaival gyorsan, egyszerűen és akár saját kezűleg is változtatni tudsz a kissé már megkopott vagy megunt bútordarabokon. Nem kell hozzá más, mint kellő motiváció, kis kreativitás és néhány LED bútorvilágításra alkalmas lámpa, és már újjá is varázsoltad a szekrényeket. Nézz szét a kategóriában található termékek között, és valósítsd meg a terveidet!

Tovább

A LED bútorvilágítás előnyei

A LED bútorvilágítás kialakítása sokak számára tűnhet felesleges úri hóbortnak mindaddig, amíg a saját bőrükön meg nem tapasztalják a hasznosságát. Ezek a sokoldalúan felhasználható beltéri LED-es lámpák ugyanis értünk, érted dolgoznak majd a nap minden egyes pillanatában. Leleményesen elhelyezve őket egyrészt hozzájárulnak az adott helyiség esztétikumához, másrészt fényükkel megkönnyítik a tájékozódást is.

Abban a pillanatban, amikor odakint besötétedik, vagy lekapcsolod a mennyezeti világítást, átveszik az uralmat: a bútorvilágítás fényei érvényesülnek. Nem kell zseblámpát hurcolni magaddal a lakásodban, nem kell kék-zöld foltokat beszerezve átkelned a nappalin, a bútorokra elhelyezett LED lámpák elegendő fényt szolgáltatnak.

Funkcionalitás és szépség egyben

Amikor fáradtan érsz haza a munkából, nem vágysz semmi másra, csak arra, hogy pár percre leülve átkódolhasd magad otthoni “üzemmódba”. Ezt a legjobban a nappaliban teheted meg, ahol a kényelmes kanapéra letelepedve élvezheted a csendet és a kellemes fényeket, amelyeket a LED-es bútorvilágítás lámpái biztosítanak. 

A fényük pontosan elegendő ahhoz, hogy eleget láss és élvezni tudd az otthonod nyugalmát és melegségét. Esztétikailag és funkcionálisan is tökéletes megoldást jelentenek, ráadásul ugyanazokkal az előnyökkel jár az alkalmazásuk, mint bármely más LED fényforrásnak. Energiatakarékosságuk, költséghatékonyságuk, hosszú élettartamuk verhetetlen - igazán kár lenne, ha te nem használnád ki ezeket. 

Hova helyezd el a LED bútorvilágítás eszközeit?

A válasz kézenfekvő: a bútorokra. Na, de milyen bútorokra? Gyakorlatilag bármelyikre és bárhová elhelyezheted őket, ahol szükségét érzed annak, hogy egy kis plusz fény jól jönne. Jó választás ebből a szempontból a gardrób, a szekrények, a komódok, a fiókok - hiszen ezeken a helyeken már az ajtó nyitás után azonnal plusz fény áll a rendelkezésedre.

Van, aki alternatív megoldásként még a garázsba vagy a mosókonyhába is felszereli ezeket az eszközöket, de nagyon sokan választják őket a konyhába, a konyhaszekrények aljára, közepére, tetejére szerelve. Bátran használhatod őket a ruhaneműk közelében is, hiszen - mivel a működésük során nem termelődik akkora hő, nem jelentenek veszélyt rájuk.

Miként tudsz webáruházunk kínálatából választani?

Nagyon egyszerű dolgod lesz: ha nem szeretnéd az összes terméket megnézni, akkor csak a keresési feltételeket kell megadnod. Választhatsz gyártót, megadhatod a teljesítményt (2 watt - 18 watt), a kiváltott teljesítményt (35 watt - 150 watt), a fényerőt (400 lm - 1 850 lm) vagy az IP védettséget (IP20, IP40, IP44, IP65). A színhőmérsékletet is meghatározhatod, ami lehet hideg fehér (6000-7000K) vagy meleg fehér (2700-3200K), RGB vagy természetes fehér (4000-4500K). Eldöntheted azt is, hogy dimmelhető legyen-e vagy sem, illetve van némi mozgástered a színek tekintetében is.

Tedd te is még otthonosabbá a lakásodat LED bútorvilágítással!

Tovább
Termékkatalógusok