LEDES FALON KÍVÜLI LÁMPÁK

Számos olyan termékkel találkozhatsz a LED világítástechnikán belül, amely nem csak megkönnyítheti mindennapjaidat és hatékonyan, valamint kényelmesen megvilágíthatja az adott tereket, hanem amelyek még esztétikai szempontból is feldobják a lakásodat. Ilyenek például azon LED-es lámpák, amelyek falra szerelhetőek, azaz amelyeket nem szükséges és nem is kell beépítened, hiszen így mutatnak jól és válnak a szoba díszévé.

A LED világítótestek tárháza kimeríthetetlen, hiszen modern kialakításokkal, letisztult vagy éppenséggel díszesebb darabokkal egyaránt találkozhatsz.

Tovább

Miért dönts a LED világítástechnika mellett?

A LED eszközök egyre több ember szívébe lopják be magukat hatékony, környezetbarát és költséghatékony kialakításuknak köszönhetően. A LED sokkal strapabíróbb hagyományos társaival szemben, sokkal hosszabb élettartammal rendelkezik, így nem szükséges olyan gyakran cserélgetned. Ezzel nem csak önmagadnak, de környezetednek is jót teszel, mivel nem termelsz annyi káros hulladékot sem. Vibrálásmentes fénye hatékonyan bevilágítja az adott helyiséget, amely által nem lesz sem kellemetlen szem-, sem pedig fejfájásod. Nincs szüksége bemelegedési időre, felkapcsolást követően egyből teljes erejével világít. 

A LED izzókon túl a LED szalagok is kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek, mivel számos helyszínen, kifejezetten kreatív formában felhasználhatók. Csupán az ember képzelete szab határt annak, hogy hol és hogyan használja fel az adott fényforrást.

A legnépszerűbb területek a konyhapult megvilágítása vagy az álmennyezet, esetleg lépcsőfeljáró vagy a kirakatok feltűnőbbé tétele egyaránt. Segítségével a nehezen elérhető helyek is fényárban úszhatnak. Mindamellett, hogy elsődleges világítási eszközként is használható, sokan alkalmazzák hangulatvilágításként, amely leginkább a megfelelő eszétikáért felelős. 

A LED-es lámpák típusai

Számos megoldás és kialakítás elérhető, már csak annyi az ember dolga, hogy kiválassza azt a típust és azt a lámpatestet, amelyre a leginkább szüksége lehet, és amely illeszkedik az adott helyiség sajátosságaihoz. Lámpák tekintetében választhatod a LED-es beépíthető lámpákat, amennyiben szolidabb és falba simuló megoldásra vágysz.

Ott van még a kültéri LED reflektor, amely garantáltan bevilágítja a kinti területeket, a LED panel, amely munkahelyek, rendelők és irodaházak számára a legideálisabb választás lehet. 

A LED-es, falra szerelhető lámpák jellegzetességei

A hagyományos függesztett, álló-, asztali és fali lámpákon kívül megtalálhatod a LED-es falon kívüli lámpák csoportját egyaránt, amelyben találkozhatsz a cserélhető, de javarészt a beépített fényforrással rendelkező darabokkal. Márka tekintetében sem mindegy, hogy mit választasz. Ha minőségi terméket keresel, nálunk megtalálhatod az Aigostar, a KAJA, a NEDES, a vagy a Ledlabs lámpákat. Ezekben a brandekben biztosan nem fogsz csalódni!

Szűkítheted keresésedet teljesítmény, fényerő, színhőmérséklet, működési feszültség és dimmelhetőség szerint egyaránt. Abban az esetben, ha a külsőségekre is adni szeretnél, akkor pedig mindenképpen számításba kell venned a panel formáját - ami lehet kör vagy négyszögletes, valamint a színét, amely lehet arany, ezüst, fekete, króm, fehér vagy csillogó hatású is.

Tovább
Termékkatalógusok