KÜLTÉRI ÉS KERTI LÁMPÁK

Egy kert, egy terasz és még egy kocsibeálló is elbűvölővé varázsolható a megfelelő kerti és kültéri LED lámpák kiválasztásával. Csupán egy cseppnyi kreativitásra és ideális eszközökre van szükséged ahhoz, hogy egy romantikus térré vagy hasznos helyszínné varázsold otthonod egyes pontjait.

Manapság a LED világítástechnikai eszközökkel jársz a legjobban, hiszen számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek hagyományos társaikkal szemben. Nálunk egy helyen megtalálhatsz mindent - legyen szó izzókról, lámpatestekről, szalagokról, profilokról vagy villanyszerelési segédeszközökről -, amire szükséged lehet egy hangulatos kültéri helyszín megalkotásához.

Tovább

Miért válassz minket?

Magas minőséggel rendelkező LED-es világítástechnikai termékek forgalmazásával elsődleges célunk, hogy egy modern, költséghatékony és hosszú élettartammal rendelkező termékekkel tudjunk szolgálni lakossági és ipari felhasználásra egyaránt. A LED sosem megy ki a divatból, sőt most éli fénykorát, hiszen számos olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amely sokkal vonzóbbá teszi más világítástechnikai megoldásokkal szemben.

Manapság már számos LED-es fényforrás közül válogathatsz, legyen szó izzóról vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő LED szalagról. Hiszen mindegyikről elmondható, hogy kifejezetten hosszú élettartammal rendelkezik, kevésbé sérülékeny és sokkal ideálisabb a hőelvezetése.

LED lámpák előnyei

Nem villog és nincs szüksége bemelegedési időre sem, így nem csak kényelmesebb a használata, de nem okoz sem fej-, sem pedig szemfájdalmakat. Környezetbarát és energiatakarékos, így mindamellett, hogy megkímélheted magad a költekezéstől, figyelmet fordíthatsz környezeted megóvására is. Különböző színhőmérsékletek közül is válogathatsz, így teljes mértékben személyre szabhatod a világítás jellegét. Választhatod a hideg fehér, a meleg fehér vagy a természetes fényű hatást biztosító árnyalatokat egyaránt a szoba, a helyiség vagy a kültéri terület jellegétől, valamint preferenciáidtól függően.

Biztosan nem fogsz csalódni a LED világítástechnika eszközeiben, mivel minden felmerülő igényed kielégítésére képes professzionális kialakításának és sokoldalú voltának köszönhetően. Manapság a designlámpák kerültek leginkább a középpontba, amelyek leginkább beltéren jellemzőek, de kültéren is megtalálhatod azokat a típusokat, amelyek könnyen beilleszkednek otthonod designjába.

Kültéri LED lámpák

Kültéri lámpák között igen széles a választék, így garantáltan megtalálhatod azt, ami a te kertedbe vagy teraszodba is beillik. Vannak a hagyományos falra vagy felületre szerelhető lámpák, amelyek ideális megoldást jelenthetnek bejáratok és teraszok esetében egyaránt. A mennyezeti lámpa is igen hasznos, amennyiben nincs lehetőség egyéb felületre szerelni, vagy a plafonon elhelyezkedve képes bevilágítani az egész teret, úgy, mint a függesztett lámpák.

Az állólámpák között is megtalálhatod azokat, amelyek könnyen megvilágítják a kerti utat. Sokan választják manapság a földbe szúrható kerti LED lámpát, hiszen kifejezetten egyszerű a használata és a beüzemelése egyaránt. Ezeknek akár napelemes változata is elérhető, amely még energiatakarékosabbá teszi a használatot és hangulatossá varázsolja a kerti partikat. A designos és elegáns megjelenést pedig a falba vagy a földbe süllyeszthető típusok adják, amelyek minden moder otthon éke lehet.

Tovább
Termékkatalógusok