LED MODULOK

A LED modulok gyorsan a barátoddá válhatnak, ha megtapasztalod az előnyeiket. Egy fárasztó nap után arra vágysz, hogy kényelmesen elhelyezkedj a nappali kanapéján. A kellemes fények mellett könnyebb áthangolódnod a pörgésből. De hogy lesz kellemes a megvilágítás? LED technológia használatával.

A LED technológia előnyeit neked is feltétlenül ki kell használni, mert a hagyományos világítási megoldások ma már idejétmúlttá és meglehetősen költségessé váltak. A LEDlámpaház.hu-nál mi arra törekszünk, hogy te is megtaláld a legmegfelelőbb LED modulokat az otthonodba. Ismerd meg te is jobban a LED-es fényforrások és modulok fontosságát.

Tovább

A LED-es lámpákról, izzókról már biztos te is hallottál már érintőlegesen, de nekünk most az a célunk, hogy minél részletesebben megismerd eme világítási forma előnyeit. Először érdemes tisztázni egy-két fogalmat.

 Mi az a LED modul?

A LED modulok nagyon kreatív megoldásoknak bizonyulnak akár a dekor-, akár a reklámvilágítás, akár az otthoni világítás terén. Annyiféle tervezési, megjelenési forma kivitelezhető belőlük, hogy az alkotás szabadságát egyedülálló módon biztosíthatják a számodra is.

A LED modul lényegében olyan fényforrás alapegység, amely egy vagy több diódát tartalmazva telepíthető. A mindennapokban nagyon széles körben használják őket: a reklámvilágításoknál, színes fényű reklámoknál, villódzó vagy változó fényű betűknél. Sok ilyet láthatsz a kirakatok, üzletek világításánál is.

A LED egy olyan fénykibocsátó dióda, ami az izzószálas lámpánál lényegesen jobb hatásfokkal alakítja látható fénnyé az elektromos áramot. 

Miért érdemes az otthonodban is LED világítást használni?

A LED moduloknak számtalan előnye van:

 • Alkalmazásukkal mindent előre meg lehet tervezni - kedved szerint alakíthatod ki az otthonod világításrendszerét akár szobáról szobára haladva
 • Nem kell a karbantartás miatt aggódnod - a LED fényforrások extrém hosszú ideig működhetnek hibamentesen - akár 50.000 üzemórát is -, szemben a hagyományos izzók 1000 üzemórájával
 • Nagyon energiatakarékosak - az általuk felhasznált energia akár 90%-kal is kevesebb lehet, ami jelentős megtakarítást eredményez
 • Költséghatékonyak - a kezdeti drágább ár az időtállóságnak és az energiamegtakarításnak köszönhetően hamar megtérül (akár 1 év alatt)
 • Környezetbarát technológiát képviselnek - nem tartalmaznak mérgező vagy egészségre káros anyagot
 • A fényük vibrációmentes, ezért kímélik a szemet
 • Nem törnek el egyhamar, mert nem üvegből készülnek
 • Olyan helyeken is alkalmazhatóak, ahol egyébként a normál hőt termelő eszközök nem. Ennek az az oka, hogy működésük során egyáltalán nem melegszenek fel.
 • Szabályozhatóak - a fényerősség, a színhőmérséklet és a (16.000 millió) szín beállítása az igényeidnek megfelelő hangulatot eredményezheti.
 • Akár komplett fényprogramokat is létre lehet hozni a segítségükkel - ami nem elhanyagolható előny mondjuk karácsony előtt
 • Nincs bemelegedési idejük, egyből maximális fényerővel világítanak.

A LED modulok típusai

Webáruházunk kínálatában ezekből az eszközökből is többféle típus kapható. Léteznek egy diódából vagy több diódából állóak, beltéri, vízálló és kültéri változatok, amelyek már masszívabbak, ellenállóbbak. Azt, hogy éppen melyiket választod, annak a függvénye, hogy hol szeretnéd felszerelni őket. A LED szalagok dekorációs célt is szolgálhatnak, akár világító betűket is kialakíthatsz belőlük. 

Bízunk abban, hogy a LED technológia előnyei téged is meggyőztek, gyere és válassz te is széles körű kínálatunkból!

Tovább
Termékkatalógusok