LED PANEL

Az ideális világítótest kiválasztása kifejezetten fontos, főleg akkor, ha egy harmonikus és gondosan megtervezett otthonban szeretnél élni. Éppen ezért érdemes körülnézned a LED világítástechnika legújabb eszközei között, hiszen megbízhatóságuknak és strapabíró kialakításuknak köszönhetően garantáltan nem fogsz csalódni bennük. Ilyen, manapság egyre népszerűbb típus a LED panel is, amel ma már számos kivitelben kapható.

Nézz körül kínálatunkban, és győződj meg a LED panel hasznosságáról és egyedi kialakításának köszönhető sokoldalú felhasználhatóságáról.

Tovább

Miért válassz LED világítástechnikai eszközt?

A LED világítástechnikai eszközök egyre több otthonban és munkahelyen megtalálhatók, hiszen kifejezetten strapabíró kialakításuknak köszönhetően sokáig fognak fénnyel ellátni. Ugyan beszerzésük valamivel drágább, mint a hagyományos vagy a halogén társaiké, a beruházás hamar megtérül. Mindezt bizonyítja a hosszú élettartamuk és az energiatakarékos működésük egyaránt. 

A LED világítástechnikai eszközök használatát a számlákon is észre fogod venni, hiszen sokkal alacsonyabb lesz a költséged. A LED izzók, szalagok és panelek használata sokkal kényelmesebb és hatékonyabb is, hiszen felkapcsolást követően azonnal teljes erejükkel világítanak, nincs bemelegedési idejük, így nem kell várni, hogy fényárban ússzon a szoba. Nem villognak, így nem okoznak kellemetlen szem- és fejfájást, sokkal kíméletesebb a fényük is. 

A LED egyedi vonásai - különböző színhőmérséklet

Összességében 3 különböző színhőmérséklet közül is válogathatsz a szoba jellegétől függően. Olyan helyiségekben, ahol a pihenés dominál, mint a hálószoba vagy a nappali, oda a meleg fehér színárnyalat a legideálisabb, ami egy kicsit sárgásabb fényt biztosít. 

Olyan szobákban, ahol a fókuszáltság és a koncentrált munkavégzés a lényeges, oda a hideg fehér árnyalatokra lesz szükséged, mint a konyhában vagy a dolgozószobában. Ekkor a fény kicsit hűvösebb, kékesebb színárnyalattal rendelkezik. Végül a természetes színhőmérsékletű világítástechnikai eszközök semleges helyiségekben kiválóan funkcionálnak, mint a folyosók vagy az előszoba. 

Amit a LED panelekről érdemes tudnod

Manapság már számos LED-es világítóeszközzel találkozhatsz a piacon, legyen szó asztali vagy álló-, fali vagy mennyezeti, függő- vagy kültéri lámpáról. Azonban egyre többen választják az úgynevezett LED paneleket, amelyek szépsége az egyszerűségükben rejlik. A LED panelek felhasználás tekintetében igen sokoldalúak, hiszen nem csak otthonodban használhatod kellő magabiztossággal a LED világítástechnika ezen eszközeit, hanem üzlethelyiségekben, irodákban és rendelőkben egyaránt kiválóan funkcionálhatnak. Mivel kialakításuknak köszönhetően belesimulnak a falba, így modern és letisztult kinézetükkel szinte minden stílusú helyiségben jól mutatnak. Mindemellett pedig tökéletesen bevilágítják a teret is. 

Mindenekelőtt érdemes kiválasztanod az ideális márkát. Kínálatunkban megtalálhatod az Aigostar termékeit, amelyekben garantáltan megbízhatsz! A továbbiakban beállíthatod az ideális teljesítményt, a fényerőt. Szűrhetsz színhőmérsékletre, a panel formájára, ami lehet négyzet vagy téglalap alakú. Így összességében egy olyan LED panelt választhatsz, amely nem csak az elvárásaidhoz, de az otthonod jellegzetességeihez is tökéletesen illeszkedik.

Tovább
Termékkatalógusok