LED REFLEKTOROK

Ebben a kategóriában a LED reflektorok találhatók. A LED világítástechnika eszközei egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban. Mindezt kiváló működésüknek és funkcionalitásuknak köszönhetik, amely miatt nem gondolkozik sokat az ember, hogy lecserélje hagyományos vagy halogén izzóit, és a sokkal takarékosabb LED eszközre váltson.

Nemcsak a LED izzók és szalagok kerültek előtérbe, hanem a LED reflektorok is, amelyek számos helyszínen felhasználhatók otthonodban is. Hasznosságuk tagadhatatlan, hiszen vannak olyan helyzetek, amikor ezen fényforrások nélkül lehetetlen lenne a hatékony munkavégzés.

Tovább

Miért válassz LED világítóeszközt?

A LED lámpák számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, aminek köszönhetően egyre többen voksolnak mellettük. Ugyan nagyobb összeget igényel megvásárlásuk, mint a már megszokott hagyományos izzók esetében, azonban fogd fel befektetésként, hiszen hosszú távon sokkal jobban megtérül az áruk. A hagyományos vagy halogén izzókkal szemben sokkal nagyobb élettartammal rendelkeznek, így nem szükséges hetente, havonta, sőt sok esetben évente cserélgetned, hiszen ugyanolyan jól fognak funkcionálni, mint a megvételük napján. Hosszú élettartamuk mellett kifejezetten strapabírók a külső hatásokkal szemben is. 

A LED világítási eszközökben a legjobban azt szereti a felhasználó, hogy nincs szükség bemelegedési időre, azaz felkapcsolást követően nem kell hosszú perceket várnod, hogy a lámpa teljes fényerejével világítson, hiszen egyből kiválóan fog funkcionálni. Mindezen felül a fénye nem zavaró a szemnek, hiszen nem villog, és ezzel nem okoz kellemetlenségeket. 

A LED lámpák és az ideális színhőmérséklet

Különböző színhőmérséklet közül válogathatsz, így megtalálhatod a számodra legkellemesebb megoldást. Érdemes a szoba jellegzetességeihez igazítanod a színhőmérsékletet, hogy kihasználd annak minden előnyét. Így a dolgozószobába vagy a konyhába, ahol fókuszált figyelem szükséges, ott használj hideg fehér, már kissé kékesen ható színárnyalatot. 

Míg olyan helyiségekben, ahol a pihenés dominál - mint a hálószobában vagy a nappaliban -, ragaszkodj a meleg színhőmérsékletű, sárgás fényforrásokhoz. Végül semleges helyeken, mint az előszoba, alkalmazd a természetes színárnyalattal bíró darabokat. Összességében a LED-es fényforrásokkal olyan eszközt tudhatsz magadénak, amely hosszú élettartama mellett energiatakarékos megoldásként szolgálhat, így hosszú távon spórolhatsz használatával.

A LED reflektorok előnyei

A LED-es reflektorok tárháza is kimeríthetetlen, hiszen az élet számos területén felhasználhatók. Kifejezetten hasznosak lehet olyan kültéri területeken, mint a kocsibeálló, a garázs, a bejárati ajtó vagy a hátsó kert. Manapság már mozgásérzékelőkkel is rendelkeznek, így valóban akkor kapcsolnak fel, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Így munkából hazaérve, miközben a kulcsod után matatsz, nem kell még a fényforrásról is gondoskodnod. Építkezések esetében is elengedhetetlenek, hiszen amikor a munka éjszakába nyúlik, akkor segítséget nyújthat egy LED reflektor. Megkönnyítheti és felgyorsíthatja a munkavégzést.

Amennyiben megvan a helyszín, akkor már csak az ideális LED reflektor kiválasztása van hátra. Mindenekelőtt érdemes utánanézned a márkáknak. Kínálatunkban kiváló minőségű Aigostar reflektorokat találsz. Ebben a márkában garantáltan nem fogsz csalódni. Innentől már csak a számodra is ideális fényerősséget és a teljesítményt szükséges meghatároznod, majd élvezned a megvásárolt termék összes előnyét!

Tovább
Termékkatalógusok