LED SÍNES LÁMPÁK

Webáruházunk ezen kategóriájában a LED sínes lámpák (Track Light) kínálatával ismerkedhetsz meg. Ezekkel a sínes világítási rendszerekkel jellemzően a üzletekben, modern irodákban találkozhatsz a leggyakrabban. Ezeken a helyeken sem feltétlenül tűnik fel a jelenlétük, hiszen a gipszkarton szerkezetek segítségével valamilyen mértékig a sínek könnyen elrejthetőek.

A belső tereknek különleges megjelenést biztosítanak, akár a te otthonodban is. Nagy fokú variálhatóság jellemzi őket, hiszen a sín rögzítése után tetszőleges mennyiségű lámpatest elhelyezhető abban a pozícióban, ahogy csak szeretnéd.

Tovább

LED sínes lámpák (Track Light): a LOFT jellegű belső terek fontos kiegészítői

A LED sínes lámpa (Track Light) olyan LED-es lámpa, ami kiválóan alkalmas a loft, industrial vagy modern stílusú lakások világítási rendszerének kialakítására. A sín a különböző csatlakozók segítségével szabadon variálható, hiszen létezik egyenes toldóelem, L alakú sarokelem, T és X alakú elosztó. Ezek felhasználásával könnyen készíthetsz elágazásokat, sarkokat a sínen. A sínek nemcsak a mennyezetre szerelhetők, hanem speciális sodronyok felhasználásával akár függeszthetők is.

Az egyre bővülő kínálatuk miatt az otthoni alkalmazásuk is egyre designosabb formációkat biztosít, túllépve a hagyományos spot jellegű változatokon. Napjainkban már találkozhatsz különböző formákkal, függesztékekkel is, ami feldobhatja a te otthonod világítását is.

Milyen előnyei vannak a sínes LED világításnak?

Szerencsére kellőképpen sok ahhoz, hogy érdemes legyen megfontolni a használatát neked is:

  • Rugalmas kialakítást biztosít - a Track Light sínes rendszerek, hatalmas szabadságot adnak a számodra. Az 1 és 2 méteres hosszban elérhető sínek a csatlakozók segítségével szükség szerint sorolhatóak, egyenesen, de akár 90 fokban is különböző alakzatokat kialakítva.
  • A szükséges fény függvényében a sínekre bárhová és bármennyi lámpatest felhelyezhető.
  • Akár eltérő típusú lámpákat is választhatsz a sínekre - így jól megfér egymás mellett a nagy szórási szöggel rendelkező, általános világítást boztosító LED lámpa és a koncentrált fényt adó, szűk szórásszögű lámpa.
  • Nagy területen alkalmazhatóak - ennek főként akkor van jelentősége, ha a hatalmas nappali-konyha bevilágítására van szükség.
  • Modern megjelenés

 A LED sínes lámpa rendszerek szabványai

A LED sínes lámpák két szabvány szerint készülhetneknek: 2 vagy 3 fázisú változatban. A két fázisú rendszerben 2 vezeték fut (1 nulla és 1 fázis), a 3 fázisú rendszerben pedig 4 vezeték (1 nulla és 3 fázis).

Ez azt jelenti, hogy három fázis esetén 3 külön fali kapcsolóról is csatlakoztathatod a fázis vezetékeket a sín 1-1 ágára, majd beállíthatod egy forgókapcsoló segítségével a sínes lámpákon, hogy azok melyik ágról működjenek. Így egy sínen belül elérheted, hogy 3 külön világítási kört üzemeltethess.

A sínes LED lámpatestek jellemzői

A sínes LED lámpatestek már nagyobb változatosságot mutatnak a síneknél. Léteznek:

  • Kis méretű, fix színhőmérsékletű, fix sugárzási szögű lámpatestek
  • Kézzel változtatható színű és/vagy sugárzási szögű lámpatestek
  • Mobiltelefonnal vezérelhető típusok, állítható színhőmérséklettel, programozható világítási idővel
  • Motoros sínes LED lámpa típusok - távirányítóval vezérelheted ezek fényerejét, színét sőt a lámpa pozícióját is 

 Hogyan válassz LED sínes lámpákat webáruházunkból?

Ahhoz, hogy könnyen rátalálj arra, amire szükséged van, csak állítsd be a keresőnkben a keresett lámpa teljesítményét (23 watt - 33 watt) és fényerejét (1 250 lm - 1 950 lm). 

Nincs más dolgod: a kapott találatok közül válaszd ki a neked legmegfelelőbbet!

Tovább
Termékkatalógusok