SOROLHATÓ LÁMPATESTEK

Webáruházunk ezen kategóriájában a LED sorolható lámpatesteket találhatod meg. Ezek olyan világítástechnikai eszközök, amelyek választási lehetőséget jelenthetnek számodra akkor, amikor hozzálátsz a világítási rendszered megtervezésének vagy újratervezésének.

Kiváló megoldást találhatsz közöttük akkor, amikor az otthonodba, a garázsodba vagy az üzlethelyiségbe keresel alternatívát. Ez annak ellenére is így van, hogy leggyakrabban az ipari területeken találkozhatsz velük. Ma már gyakori a lakáson belüli felhasználásuk is.

Tovább

LED sorolható lámpatestek – az optimális fényviszonyok megteremtői

A LED sorolható lámpatestek, ahogy a LED fénycsövek és armatúrák is, gondoskodnak arról, hogy az adott területen a legideálisabbak legyenek a fényviszonyok. Eközben most még észrevétlenül, de később már pénzben is mérhető módon rengeteg energiát takarítanak meg neked. 

Az alkalmazásuk során azonban nemcsak az energiatakarékosság lesz az egyetlen előnyöd, hanem számos más pozitív jellemzőjük is van, amit célszerű figyelembe venned. Azonnal mutatjuk, hogy mik ezek. 

A LED sorolható lámpatestek előnyei

A LED sorolható lámpatestek olyan kompakt világítási eszközök, amelyek nem véletlenül lettek egyre elterjedtebbek a felhasználók körében. A LED technológia minden előnyét magukban hordozzák: sokoldalúságuk, hatékonyságuk, praktikusságuk verhetetlen. A fényük nem vibrál, nem okoz kellemetlenségeket (látásromlást, fejfájást).

Aki a használatuk mellett dönt, azt nem éri csalódás, stabilitásuk, megbízhatóságuk, hosszú élettartamuk olyan biztosíték, ami a használatukat igazolja. A hagyományos fénycsövekkel összehasonlítva mindig nyerésben állnak, ezért ajánlott neked is minél gyorsabban a változtatás lehetőségét megfontolni. Sőt! Nemcsak megfontolni, hanem a tettek mezejére térve cselekedni is!

Miért alkalmazz LED-et mindenhol, ahol csak lehet?

A LED sorolható lámpatestek már számtalan területen bizonyítottak. A munkahelyeden már észre sem veszed a jelenlétüket, így nagy valószínűséggel eszedbe sem jut, hogy akár az otthonodban is gondoskodhatnának a megfelelő fényről. Előnyük az is, hogy egyes típusaik egyaránt használhatóak kül- és beltéren, hiszen az IP67 védettségük miatt pára- és pormentességet garantálnak.

A kialakításuk modern és letisztult, emiatt bármilyen környezetbe egyszerűen beilleszthetőek (de azért mindenhova nem kell ilyen fényforrásokat szereltetni). Tekintettel arra, hogy a LED sorolható lámpatestek - ahogy arra a nevük is utal - egymással sorba köthetőek, a teljesítményük is nagyobb. Nagyobb teret is be tudnak világítani. A használatuk mellett szól, hogy olyan helyen is felszerelhetőek, ahol a hő kockázatot jelentene, hiszen alig van hőtermelésük.

Hogyan válassz LED sorolható lámpatesteket webáruházunkból?

Nem lesz nehéz dolgod: csak a keresőnket kell használni - a számodra legmegfelelőbb opciók beállításával könnyen rátalálsz a szükséges eszközökre. Megadhatod, hogy ipari LED lámpát vagy mennyezeti lámpát keresel, kiválaszthatod a gyártót, a teljesítményt (4 Watt - 30 Watt), a fényerőt (400 lumen - 3 000 lumen). Az IP védettség lehet IP20 vagy IP40. 

Megadhatod a konkrét a színhőmérsékletet is, ez lehet: meleg fehér (2700-3200 Kelvin), hideg fehér (6000-7000 Kelvin) és természetes fehér (4000-4500 Kelvin). A keresés elindítása után a megadott szűkítésnek megfelelő találatok megjelennek, amelyek közül már választani és akár rendelni is tudsz. 

Tisztelj meg bennünket a bizalmaddal, rendelj most sorolható lámpatesteket webáruházunkból!

Tovább
Termékkatalógusok