LED SZALAG TARTOZÉKOK

LED szalag tartozék kellene a LED világítás megvalósításához? Akkor jó helyen keresgélsz, mert webáruházunk, a LEDLámpaház.hu LED-es világítástechnikai termékek széles kínálatával áll a rendelkezésedre.

Ezen fényforrások (izzók, lámpatestek, LED szalagok) és a szebbnél szebb design lámpák mellett megtalálhatod az ezekhez szükséges kiegészítőket is. Villanyszerelési segédanyagokat, a LED szalagok felszereléséhez a LED szalag tartozékokat, nyáklapokat, nyák csatlakozókat. Válaszd ki te is a legmegfelelőbbet!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Napjainkban a LED világítástechnika töretlen népszerűségnek örvend, köszönhetően annak a sokféle előnynek, amelyet a felhasználók számára nyújt. Ha te is emellett döntöttél, akkor nem fogod megbánni, mert egy karbantartást alig igénylő, tartós és energiatakarékos megoldást találtál az otthonod világítására.

LED szalag tartozék beszerzése a LED szalagokhoz 

A LED szalag tartozékok nélkülözhetetlenek a LED szalagok felszereléséhez és bekötéséhez. Szükség lehet különböző rögzítőkre, kapcsolókra, vízálló kábelösszekötőkre, nyák csatlakozókra, egypólusú gyorscsatlakozókra, DC sorkapocs-átalakítókra is. 

Mik azok a nyáklapok? 

A nyáklapok olyan nyomtatott áramkörrel rendelkező LED szalag tartozékok, amelyek felületén LED chipeket helyeztek el. Számos típusa létezik, annak függvényében, hogy milyen a nyáklap jellege, a LED chip fajtája. A chipek felépítése és mérete eltérhet, ahogy a nyáklapok szélessége vagy a LED színe és fényerőssége, valamint az 1 méterre jutó chipek száma is - mindezek meghatározzák a LED szalag típusát. 

A nyák csatlakozók,  vagy hivatalos nevükön a nyomtatott áramköri lapok csatlakozói egy házból és érintkezőkből állnak, feladatuk az áramkörök részeinek egy nyomtatott áramkörön, más néven panelen való egyesítése.

Mire való a DC sorkapocs átalakító?

A LED szalagok DC kimenetű tápegységekhez való csatlakoztatásához lesz rá szükséged.

Mi minden kell egy LED szalagos világítási rendszer kiépítéséhez?

Vezetékek, DC csatlakozók, forrasztásmentes toldóelemek, sorkapcsok, tápegység. Ha nem csak le/fel kapcsolni szeretnéd a LED szalagot, hanem a fényerejét is szabályoznád vagy RGB szalag esetén a színeket is kevernéd, akkor vezérlő és/vagy dimmer is kell hozzá. Ha a LED szalag teljesítménye a vezérlő teljesítményét meghaladja, akkor szükség lesz egy vagy több jelerősítőre is. 

Mindig gondoskodnod kell a LED szalagok védelméről is, amit az úgynevezett LED alumínium profilokkal érhetsz el. Ennek köszönhetően a szalagot megvédheted a külső és belső hatásoktól, ütődésektől, szennyeződéstől. A falba süllyeszthető, a felületre szerelhető, a felfüggeszthető vagy egyéb speciális profilok segítségével a szalagokat biztonságosan elhelyezheted.

A LED szalagok előnyei

A LED szalagok a legpraktikusabb megvilágítási lehetőségek egyikét képviselik.

Ezeknek a termékeknek rengeteg előnye van: könnyen felszerelhetőek, méretre vághatók (3 LED távolságonként a kijelölt pontokon), kis helyen elférnek, akár a konyhában, akár a nappaliban, akár a fürdőszobában is alkalmazhatod őket. Felhasználásuknak csak a képzeleted szabhat határt. Energiatakarékosságuk és hosszú élettartamuk miatt költséghatékonyak. Nem igényelnek különösebb karbantartást, kevésbé sérülékenyek, mint a hagyományos fényforrások, emiatt környezetbarát eszközöknek számítanak. 

Találd meg te is a LED szalag világításhoz szükséges eszközöket webshopunkban, ahol LED szalagok, LED modulok, LED szalag vezérlők, LED szalag tartozékok széles választékából válogathatsz.

Tovább
Termékkatalógusok