LED SZALAG VEZÉRLŐK

Egyre többen vásárolnak LED szalagot, hiszen sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően a lakás, üzlethelyiség, iroda vagy közösségi hely különböző pontjain eredményesen felhasználható. Azonban a LED szalagok hatékony és zavartalan működéséhez szükség van néhány olyan kiegészítő eszközre, amelyek megkönnyíthetik használatukat. Ilyenek például a LED szalag vezérlők is, amelyek segítségével egyszerűen szabályozható a LED szalag által kibocsátott fény erőssége. 

 

Manapság már számos típus elérhető a piacon, azonban érdemes utánanézned egyedi vonásainak, hogy a legideálisabbat válaszd!

Tovább

Miért válassz LED világítástechnikai eszközt?

 

A LED világítástechnika eszközeit manapság egyre többen választják a hagyományos izzókkal szemben, hiszen számos olyan előnyös tulajdonságot hordoz magában, amelyek nem mondhatók el a halogén izzókról. Mind élethosszukat tekintve, mind a kiadásokat számba véve sokkal jobban jár az ember, ha a LED mellett dönt. 

 

Mindamellett, hogy sokkal strapabíróbb, jobb a hőleadó tulajdonsága, melynek következtében kevesebbszer kell cserélgetni, ráadásul energiatakarékos működésének köszönhetően pénztárcabarát megoldásnak számít. 

 

Így nem az izzók és szalagok megvásárlásakor, de a villanyszámlád fizetése alkalmával is érzékelni fogod a különbséget. A LED világítástechnika eszközei nem villognak, mely által nem bántják a szemet, nem okoznak fejfájást. Felkapcsolást követően egyből teljes erejükkel világítanak, így nem kell várni a bemelegedésre.

 

Nem érzékenyek továbbá a kapcsolgatásra, és különböző színhőmérsékleteinek köszönhetően kiválaszthatod azt a típust, amely számodra és a szoba jellegzetességeihez igazodva a legideálisabb. 

 

A LED szalag népszerűsége

 

A LED szalagok legnagyobb népszerűsége abban rejlik, hogy kifejezetten sokoldalúan felhasználhatók, így olyan helyeket is könnyen megvilágíthatsz segítségével, amely más világítási eszköz használatával kivitelezhetetlen lenne. Ilyen helyszín a konyhapult, a lépcsőfeljáró, a kirakat vagy az álmennyezet, csak hogy a legnépszerűbbeket említsem. A LED szalagok épségét és hosszú élettartamát úgy lehetsz képes megőrizni, ha annak megfelelő profilba helyezed, így védve lesz mind a külső, mind a belső hatásokkal szemben. Nem fogja tönkretenni sem a por, sem a kosz és egyéb szennyeződések, sem pedig a kisebb-nagyobb ütések.

 

Ahhoz, hogy a LED szalag működjön hozzá illeszkedő tápegységre van szükséged. Azonban a kényelmes használatról sem szabad megfeledkezned, melyről a LED szalag vezérlők gondoskodnak. 

 

A LED szalag vezérlők jellegzetességei

 

LED szalag vezérlők tekintetében szintén széles a skála, hiszen megtalálhatod a nyomógombos, távirányító jelleggel bíró darabokat, az érintőfelülettel rendelkező fényerő-szabályozókat, a biztonsági vezérlőket és a vezeték nélküli RGB vezérlőket egyaránt. Mindezen felül pedig akár a falon elhelyezhető színhőmérséklet-vezérlő panelt is választhatod egyedi megjelenésével. Választásod egyedül a preferenciáidtól és a LED szalag jellegzetességeitől függ. 

 

Az érintős vezérlő használata kifejezetten kényelmes, letisztult kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető, mindamellett, hogy az átlagosnál nagyobb hatótávval is rendelkezik. A nyomógombos változat is sok mindenre képes, segítségével nem csak a fényerő, de a szín és az előre beállított program egyaránt változtatható.

 

Végül a falon elhelyezhető változatnál, érintés segítségével változtatható a fényerő és a színhőmérséklet is.

Tovább
Termékkatalógusok