SPECIÁLIS PROFILOK

Kedvezmény

Ebben a kategóriában a speciális profilok találhatók. A LED világítási eszközök elterjedésével az izzók mellett a LED szalagok vagy LED csíkok is egyre nagyobb szerepet kapnak. Sokoldalú és kifejezetten kreatív felhasználásuknak köszönhetően a lakás számos olyan pontján alkalmazhatók, ahol más világításra szolgáló eszköz nem.

Azonban az izzókkal egyetemben a LED szalagok is védelemre szorulnak különböző hatásokkal szemben, így annak érdekében, hogy megóvd a sérülésektől és biztosítsd a hosszú élettartamot, LED profilra van szükséged. A függeszthető, a falba süllyeszthető és a felületre szerelhető profilokon kívül léteznek egyéb speciális profilok, amelyek szintén hasznodra lehetnek.

Tovább

Miért válaszd a LED szalagokat?

A LED szalag sokoldalú felhasználhatósága mellett kifejezetten kényelmes megoldást nyújthat. Csupán néhány olyan tényező van, amire érdemes nagyobb figyelmet fordítanod annak érdekében, hogy megszülethessen a tökéletes végeredmény.

A LED szalagot minden esetben zsírtalanított, portól és egyéb szennyeződésektől mentes felületre kell helyezni, hiszen ellenkező esetben könnyen megadhatja magát és leeshet. Mindemellett mindenféle külső sérülés is érheti, így sokkal bölcsebb egy ideális profilba helyezni azt. 

A profilok szükségessége

Profilok segítségével nem csak hosszabb élettartamot biztosíthatsz a LED szalagnak, hanem megvédheted olyan külső hatásoktól, mint a zsír, a por, a kosz vagy esetleges ütések. A konyhapult fölé helyezve ráfröccsenhet a forró mártás, a lépcsőfokokat megvilágítva pedig könnyen belerúghat vagy ráléphet az ember. Így sokkal biztonságosabb, ha egy profil gondoskodik a védelméről. Mindemellett a profilok kifejezetten esztétikusak is, sokkal jobban mutat bennük a LED csík. 

Legelterjedtebb az ezüst-szürke színű változat, azonban ma már be lehet szerezni bronz, fehér vagy akár fekete színűt is. A LED profilnak köszönhetően a szalag nem süti meg magát, azaz sokkal ideálisabb lesz a hőleadása, ami szintén hozzájárul a hosszabb élettartamhoz. Profilban a szalag nem hullámosodik, így az adott helyre való felhelyezést követően sokkal stabilabban ott fog maradni, ahol valóban szükség van rá.

Speciális LED profilok

LED profil tekintetében számos típus közül válogathatsz, így szinte bárhova elhelyezheted a szalagokat, ahova előzőleg elképzelted és ahol szükség van rá. A LED világítási eszközt felületre szerelheted, falba süllyesztheted vagy akár fel is függesztheted. Azonban ma már vannak olyan speciális profilok, amelyek jellegzetességeiknek köszönhetően arra hivatottak, hogy egy speciális helyzetben legyenek az ember segítségére. 

Van például az úgynevezett I6 vagy I10 változat, amely kifejezetten üvegtáblákhoz használatos. A Q18 polcél megvilágításához nyújt segítő kezet, míg a Scala névre hallgató speciális alumínium profil a lépcsővilágítást teszi sokkal egyszerűbbé és kézzelfoghatóvá.

Mindemellett még megtalálhatod kínálatunkban a kerek Mico és Cosmo profilt, a Tiano, a Topo, a Veda, a Conva, a Flaro, a Logi és a Pero névre hallgató darabokat is. Így garantáltan fényáradatban úszhatnak a nehezen megvilágítható pontok is!

Válaszd a webshopunkban megvásárolható termékeket és nem fogsz csalódni, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Tovább
Termékkatalógusok