Ledlámpaház.hu Blogja

Neked is kellene néhány napelemes kerti lámpa?

2023
Szűrés törlése
2024.01.22 08:11
Neked is kellene néhány napelemes kerti lámpa?

Neked is kell néhány napelemes kerti lámpa? Hidd el: igen, kell… Miért? Mert csak egyszer kell befektetni a pénzed a beszerzésébe, aztán egy forintba sem fog kerülni az a sok-sok előny, amit a használata garantál. A napfény és a lámpa együtt fog gondoskodni a kényelemről és a biztonságról sötétedés után. Használd ki te is az előnyöket, szerezz be napelemes kerti lámpákat!

A napelemes kerti lámpa sokféle funkciót betölt

A kert nagyon fontos hely, hatványozottan igaz ez akkor, ha kifejezetten szeretsz természetes környezetben élni. Ezért éppúgy gondoskodnod kell a karbantartásáról, felszereléséről, mint ahogy a lakásod bármely szobájával teszed. Ha elegendő figyelmet szentelsz ezeknek a kültéri területeknek, akkor egy igazán szép és élhető otthont tudsz teremteni magadnak és a családodnak.

Legyen az kert, garázs, kocsibeálló, medence vagy grillezőhely, valamennyi területen biztosítanod kell azok optimális megvilágítását. Látni muszáj, csak ezzel garantálható a biztonságod. Kinek hiányozna egy kéz- vagy lábtörés? Persze az energiafogyasztás miatt gyakran gondot okozhat a kerti világítás létrehozása, de szerencsére létezik egy igazán energiatakarékos megoldás is. Mi az?

Például ekkor jöhet szóba az a legújabb LED-es technológiával működő Aigostar leszúrható napelemes kerti lámpa is, ami amellett, hogy nagyon jól mutat, még energiatakarékos és környezetbarát is!

Ezek a napelemes kerti lámpák minden igényt kielégítő módon működtethetők. A használati utasítások figyelembevételével oda szúrhatod le őket a kertedben, udvarodban, ahol éppen szükséges. Elhelyezheted a járda mellett, a kerti utak mentén, a kocsibehajtónál, ahogy szeretnéd.

Miként tudsz kellemes hangulatot varázsolni a kertbe? 

A kert sok esetben válik egy olyan központi hellyé, amiért az egész család rajongani fog. A nyár kiváló időszak arra, hogy ti is minél több időt töltsetek a szabadban, ami egyet jelent az éjszakába nyúló kerti partikkal, a kertben elfogyasztott vacsorával, a romantikával.

Igen ám, de ezen tevékenységekhez fény kell, aminek a kivitelezése van, hogy fejtörést okoz. Nos, nem érdemes emiatt aggodalmaskodni, a LED kültéri lámpák megoldást jelenthetnek. Energiatakarékosság szempontjából már eleve nagy sansszal indulnak, ha pedig a napelemes változatuk mellett döntesz, kifejezetten jól jársz. Miért? Mert nem fogyasztanak semmit az elektromos hálózatból, mivel a napfény energiáját tárolják el az akkumulátorokban.

Napelemes kerti lámpa: egy energiatakarékos és pénztárcabarát alternatíva

A kültéri lámpáknak kellőképpen ellenállónak és strapabírónak kell lenniük, hiszen az időjárás viszontagságaival szemben állniuk kell a sarat. A szél, az eső, a hó, a jég, a napfény mind-mind hatással lesz rájuk.

Elhelyezésüknél azonban csak egy dologra kell nagyon figyelned: a napelemes kerti lámpákat feltétlenül olyan helyre szükséges felszerelni, leszúrni, ahol semmi sem állja az útját a nap energiájának összegyűjtésében. Kerülni kell a nagyobb fák árnyékát vagy a sötétebb helyeket.

Milyen előnyei vannak a napelemes kerti lámpáknak?

  • Könnyen telepíthetőek
  • Az energiafogyasztásuk nem kerül semmibe
  • Optimális fényviszonyokat teremtenek
  • Csak akkor kapcsolnak be, amikor szükséges (mozgásérzékelős változatok)
  • Alkonykapcsolóval rendelkeznek - sötétedéskor fel-, reggel lekapcsolnak

Bízunk abban, hogy a fentiek meggyőztek arról, hogy miért érdemes napelemes kerti lámpákat beszerezni a te udvarodba, kertedbe is. Ha mégis hezitálsz, mert maradtak kérdéseid, akkor szívesen válaszolunk rájuk. Keress bennünket bizalommal, segítünk a kételyeid eloszlatásában.

Termékkatalógusok