Vandál biztos LEDES lámpatestek

Ebben a kategóriában a vandálbiztos LED-es lámpatesteket találod. Azokat a világítástechnikai eszközöket, amelyek egyrészt magukon viselik a LED technológia jellemzőt, másrészt hagyományos társaikhoz képest biztonságosabbak.

Nagyon sokan választják ezeket a lámpatesteket, ami nem csoda. A népszerűségük felívelőben van, ezért neked is érdemes kihasználni azt a számtalan előnyt, amit biztosíthatnak. Nézz szét webáruházunk kínálatában és mérlegeld, hogy te miként tudnád ezeket a lámpatesteket a legjobban hasznosítani. Ha döntésre jutottál, akkor pedig rendeld meg te is valamelyiket.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Először is: mit jelent az, hogy vandálbiztos?

Az, hogy egy lámpa vandálbiztos, azt jelenti, hogy olyan egyedülálló ütésállósági és illetéktelen beavatkozás elleni kezelést kapott, amely megvédi a fizikai hatásoktól. Egyszerűbben fogalmazva: nem törnek olyan könnyen össze, mint más lámpák. Miért van ennek jelentősége? Azért, mert vannak olyan helyek - közterületek, közintézmények, ipari létesítmények -, ahol nem mindegy, hogy egy-egy rongálás kapcsán hány lámpatestet kell kicserélni vagy pótolni.

A cél elérése érdekében az esztétikumról sem kell lemondani: a zord körülményeknek is ellenálló lámpatestek esztétikus konstrukcióval lettek párosítva. Külső, avatatlan szemek nem is tudják megkülönböztetni őket a normál változatuktól. Ízlésesek, jól beilleszthetőek bármilyen környezetbe - akár magánterületen is.

Ütésállóságukat speciális anyaguknak köszönhetik - gyakran készülnek polikarbonátból, ami nagy ellenállással rendelkezik mind a véletlenszerű, mind a szándékos mechanikai hatásokkal, ütésekkel szemben. A peremlehúzással szembeni ellenállásuk is kiemelkedő - olyan a konstrukciójuk, hogy lámpatest és a felszerelési felület közé nem lehet rudat vagy emelőkart csúsztatni. Egyes típusoknál még a felszereléshez szükséges csavarok is csak speciális szerszámokkal távolíthatóak el.

Miért pont LED-et válassz?

A LEDLámpaház.hu ipari LED lámpák széles kínálatával várja azokat, akik költséghatékony megoldással szeretnék megoldani a világítást az irodájukban, üzlethelyiségükben, garázsukban vagy más helyen. A LED népszerűsége számos előnyös tulajdonságával magyarázható. 

Legnagyobb előnyét az energiatakarékossága jelenti, ami a hosszú élettartamával párosulva egy hosszú, gyümölcsöző kapcsolat kezdetét jelentheti. Igaz, először magasnak tűnik az áruk, de az idő előrehaladtával egyre jobban meggyőződsz te is arról, hogy ez a befektetés jó döntés volt. Nem igényelnek különösebb karbantartást, nem szükséges sokszor cserélned, így a beüzemeléssel rengeteg pénzt spórolhatsz meg. További pozitívum, hogy a LED izzók nem reagálnak érzékenyen a kapcsolgatásra, illetve a felkapcsolást követően azonnal teljes erővel világítanak. 

Milyen módon tudsz válogatni a vandálbiztos LED-es lámpatestek között?

Webáruházunk kínálatában számos vandálbiztos LED-es lámpatest közül választhatsz. Ha konkrét elképzelésed van arról, hogy milyet szeretnél, akkor a webáruház keresőjében szűkítheted a keresést. Válogathatsz teljesítmény, fényerő, IP védettség, színhőmérséklet alapján. Neked csak annyi dolgod van, hogy megjelöld a kellő opciókat.

Teljesítmény alapján 9 watt-76 watt, fényerő szerint 878 lm-10.650 lm között állíthatod be a keresőnket. 

IP védettség szerint az alábbiakból választhatsz:

  • IP42
  • IP54
  • IP65
  • IP67

Színhőmérséklet szerint pedig kapható: meleg fehér (3000K), vagy természetes fehér (4000K).

A vandálbiztos LED-es lámpatestek sokoldalúan felhasználhatók: egyszerű kialakításukkal, letisztultságukkal minden környezethez illenek, kellő módon bevilágítják az adott teret. Válassz te is egyet!

Tovább
Termékkatalógusok