SPOT LÁMPA KERETEK

Ebben a kategóriában a spotlámpa kereteket találhatod meg. Azokat az eszközöket, amelyek - ahogy a nevük is utal rá - a spotlámpáknak adnak “keretet”. A spotlámpa egy napjainkban nagyon kedvelt lámpatípus, ami bármelyik háztartásban megállja a helyét. A lakásod több helyiségében is hatékonyan használható. Akár a nappaliban, a fürdőszobában, a konyhában, a hálószobában, de még a gyerekszobában is.

Használatának előnyeiről még ejtünk szót, ami téged is meg fog győzni majd arról, hogy érdemes beleinvesztálni a beszerzésébe. Gyere és nézz szét spotlámpa keret kínálatunkban, és válassz te is!

Tovább

Spotlámpa keretek: nem mindegy, hogy milyenek?

Nem bizony! A spotlámpa keretek ugyanis többféle színben elérhetőek, pontosan annak érdekében, hogy legyen mozgástered a választásnál. Hiszen mennyivel egységesebben mutat a mennyezeti spotlámpa “tenger”, ha a keret az álmennyezet színéhez igazodik. Persze, aki szereti a különleges megoldásokat, az a lámpák elhelyezése során törekedhet arra is, hogy a keret színe teljesen eltérjen. 

A LED-es lámpák elterjedése a világban megállíthatatlan. Szerencsére sokan felismerték az előnyeit, ami a mai energiaár-robbanás közepette bizony sok-sok pénzt hagyhat a fogyasztók zsebében. Ha eddig még nem tetted, most igazán érdemes elgondolkodnod a váltáson, ne habozz sokat, hanem cselekedj minél hamarabb!

A spotlámpák előnyei

A spotlámpa keretek stabil elhelyezést biztosítanak a spotlámpáknak a gipszkartonba, álmennyezetbe beépítve. Ezek a fényforrások hozzájárulnak a helyiség kellemes hangulatának fokozásához, kiváló design elemként is funkcionálva. A spotlámpa hivatalos neve irányított fényű lámpa, olyan fényforrás, ami a térnek csak egy kis részét világítja meg. A legismertebb az MR16 típus, ami az 1990-es években terjedt el.

Természetesen az esztétikum mellett még számtalan előnyüket élvezheted:

  • Energiatakarékosak
  • Fényük fókuszált, emiatt koncentrált fényként tökéletesen alkalmasak olyan területek megvilágítására is, ahol a munkához/tevékenységhez sok fény kell. Ilyen kell például a fürdőszobába, a konyhába - ahol sokszor a testi épségünk is lehet a tét.
  • Használhatod őket egy-egy szép kép vagy tárgy megvilágítására.
  • Nagyon esztétikus hangulatvilágítást hozhatsz létre velük.
  • Kellő számban felszerelve általános világításként is használhatók - ennek lehetőségeiről és módjáról viszont célszerű egy szakembert is megkérdezned.

Hogyan válassz a spotlámpa keretek közül?

Webáruházunk spotlámpa keretei közül nem lesz nehéz kiválasztani a megfelelőt. Az oldalsávban látható keresőnk segítségével pillanatok alatt megtalálhatod, amit szeretnél. Termékeink között megtalálhatóak a falon kívüli spotlámpák és a spotlámpa keretek egyaránt. 

A következő lehetőség a gyártó szerinti szűrés. Ennek során kiválaszthatod, hogy melyik cég termékét szeretnéd megszerezni. Gyártóink: az Aigostarés a LedLabs. Mindkét gyártó kiváló minőségű, megbízható termékekkel áll a rendelkezésedre. 

Megadhatod a fényforrások számát - ez lehet egy vagy kettő -, valamint a színt is. A spotlámpa keretek színének jelentőségéről már fentebb szóltunk, persze a döntés mindig a tiéd. Ilyen színek közül választhatsz: ezüst, fehér, fekete, inox, króm, sárgaréz, szálcsiszolt króm. 

Még a panel formáját is megadhatod.

Bízunk abban, hogy neked is sikerül megtalálni azokat a világítástechnikai megoldásokat, amelyekkel a saját ízlésed szerint alakíthatod ki otthonod világítási rendszerét. Egyet azonban a keregélés során se felejts el: mindig próbáld a leginnovatívabb technológiát választani, hiszen ez jelent befektetést a jövőbe.

Tovább
Termékkatalógusok