SÜLLYESZTHETŐ PROFILOK

Kedvezmény

Ebben a kategóriában a süllyeszthető led profilokat találod. A LED világítási eszközök sokkal több olyan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek hagyományos vagy halogén társaikkal szemben, aminek köszönhetően megéri váltani. Mindamellett, hogy sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, ennek a tulajdonságnak köszönhetően nem szükséges gyakorta cserélgetni azokat.

Manapság a LED szalagok is kifejezetten sok vásárlót győznek meg hasznosságukról. Csak úgy őrizhető meg hosszú élettartamuk, ha megfelelő védelemmel vannak ellátva, azaz az ideális LED profilba lettek helyezve. Legyen szó függeszthető vagy falba süllyeszthető profilról, mindegyiket beszerezheted webshopunkban!

Tovább

Miért válaszd a LED világítás eszközeit?

A LED megoldások a hosszú élettartamnak köszönhetően igen költséghatékonyak, így nem szükséges sokszor a pénztárcádba nyúlnod. Költséghatékonyságuk mellett környezetbarátak is, hiszen energiatakarékosak és készítésükkor nem használnak a környezetére káros anyagokat sem.

Mindemellett számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amely megkönnyíti a használatot és kényelmessé teszi azt. Nem villognak, így nem okoznak sem fej-, sem pedig szemfájást. Egyből teljes fényükkel világítanak, így nincs szükségük bemelegedési időre sem. 

A LED szalagok hasznossága

A LED szalagok kiváló megoldásként szolgálhatnak, mivel kifejezetten sokoldalúan és kreatívan felhasználhatók. Olyan helyeket is meg lehet világítani segítségükkel, amelyek nehezen megközelíthetőek, és amelyeket más világítási eszközökkel kivitelezhetetlen lenne. Ilyen világítást igénylő hely a konyhapult is. Megvilágítása kifejezetten lényeges, hiszen segítségével kisebb és nagyobb baleseteket is elkerülhetsz, sokkal biztonságosabban ügyködhetsz a vacsora fölött. 

Másik kifejezetten népszerű része a háznak a lépcsőfeljáró. Amennyiben te sem szeretnél este felbotorkálni a sötétben, és szeretnéd figyelemmel kísérni minden egyes léptedet, akkor kifejezetten hasznos, ha rendelkezel LED szalaggal kivitelezett lépcsővilágítással. Így garantáltan nem fogsz félrelépni! LED szalagokkal továbbá esztétikusabbá tehető az álmennyezet és feltűnőbbé varázsolható a kirakat is. Így felhasználásuknak ténylegesen csak a fantáziád és a kreativitásod szabhat határt. 

A süllyeszthető LED profilok

Annak érdekében, hogy a LED szalag valóban hosszú élettartammal bírjon, megfelelő védelemre van szüksége. Erre hivatott az úgynevezett LED profil, amelynek köszönhetően az alumínium profilba helyzett LED szalag védve lesz a külső hatásoktól - mint a por, a kosz, a zsír, az olaj és egyéb szennyeződések -, valamint kisebb-nagyobb ütésektől is, amelyeket a lépcsőfeljáróban elszenvedhet. A LED profilnak köszönhetően sokkal jobb lesz a szalag hőleadó képessége is, így sokkal hosszabb élettartammal fog rendelkezni. 

Manapság már számos típus közül válogathatsz LED profilok tekintetében is, úgymint a felfüggeszthető, a felületre szerelhető profilok, a falba süllyeszthető vagy egyéb speciális profilok.

Süllyeszthető profilok tekintetében megvásárolhatod a mély, a horonnyal rendelkező mély, a hagyományos vagy a kissé magasabb profilokat egyaránt. Továbbá beszerezheted a Subli, Tiano, Topo, Veda, Mono, Zati, Sorga, Flaro, Inso, Terra vagy a Pero névre hallgató darabokat egyaránt. Így garantáltan minden felületre megtalálod a jellegzetességekhez és a körülményekhez leginkább illeszkedő típust.

Tovább
Termékkatalógusok