LED ALUMÍNIUM PROFIL STANDARD (A)

“A” LED profil

Ebben a kategóriában webáruházunk “A” LED profil kínálatát találhatod. Ez a LED alumínum profil standard (A) termékeket tartalmazza többféle méretben és színben. A széleskörű választéknak köszönhetően te is könnyen és gyorsan megtalálhatod azokat termékeket, amelyek a segítségedre lesznek a szerelési munkák során.

A LED szalagok elhelyezésének folyamatát célszerű előre megtervezned, hiszen nincs bosszantóbb, mint amikor pont akkor hiányzik egy rögzítő, amikor éppen benne vagy a munka közepében. Nézz szét te is az árucikkek között!

Tovább

Az “A” LED profil jelentősége

Az “A” LED profil olyan felületre szerelhető alumínium profil, amit neked is be kell szerezned, ha a LED szalagjaidat biztonságban akarod tudni. Nagyon sokan akarnak spórolni ennek az árával, de a későbbiekben rendre megbánják, hogy nem voltak elég alaposak. A profil nélkül felhelyezett LED szalagok ugyanis teljesen védtelenek a külső környezeti hatásokkal szemben. Nem tudnak optimális hőmérsékletre lehűlni, és még a ragasztófelület tapadását is hátráltathatja számos tényező.

A LED profil azonban garantálni tudja, hogy a LED szalagok hosszú-hosszú ideig képesek legyenek funkcionálni. Ez pedig egyaránt érvényes az otthonodban felszerelt összes LED szalagra, akár a konyhában, akár a lépcsőnél, akár a nappaliban vannak felszerelve.

Az “A” LED profil előnyei

A LED szalag és a LED profil kis túlzással olyan, mint a “borsó meg a héja”, azaz összetartoznak. Mi a következménye, ha ezt nem veszed figyelembe, és csak csupaszon ragasztod fel a LED szalagokat? Íme:

  • Már a felragasztásával akadhatnak problémák. Ha nem zsírtalanítod kellőképpen a felületet, ahová a szalag kerül - elég egy kis méretű zsíros ujjlenyomat vagy némi poros terület -, a szalag nem fog tapadni. 
  • A rossz tapadás miatt a szalag önálló életre kel: hullámosodik, csúnya lesz, majd egy váratlan pillanatban elválik a felülettől.
  • A LED szalag a működése közben hőt termel, aminek az elvezetése profil hiányában zavart szenved. A magas hőmérséklet azonban megrövidíti a szalag élettartamát, ami gazdasági szempontból elég nagy hátrányt eredményez.
  • A LED szalag sokkal könnyebben szennyeződik.
  • A csupasz LED szalag esztétikai szempontból sem a legszebb, sokkal kifinomultabb ízlésre utal, ha azok a LED profil rejtekében helyezkednek el.

Következésképpen mindebből a számodra is nyilvánvalóvá válhatott, hogy a LED profil jócskán megéri a befektetést az előnyei miatt. Mert a LED profil:

  • Biztosítja a LED szalag stabil rögzítését.
  • Védi a szalagot a külső tényezők károsító hatásaitól. Gondolj bele, mennyi por szállhat a szalagra védelem nélkül, vagy a konyhában mennyi zsíros-nedves szennyeződés rakódhat az érzékeny chipeket tartalmazó szalagra.
  • Elvezeti a működés közben termelődő hőt, és mint egy természetes hűtőközeg, ideális feltételeket teremt.
  • Esztétikus megjelenést biztosít. 

Hogyan válassz “A” LED profilt?

Webáruházunk “A” LED profil kínálatában sokféle termék megtalálható. Ha konkrét elképzelésed van arról, hogy milyet szeretnél, akkor csak az oldalsávban lévő szűrőfeltételeket kell megadnod a potenciálisan szóba jövő termékek listázásához. Megadhatod a LED profil színét, ami lehet ezüst, natúr, bronz, fehér vagy fekete. Kiválaszthatod a LED profil hosszát, ami lehet 1 méter, 2 méter vagy 3 méter. 

Az “A” LED profilokhoz takaróprofilok is kellenek, amelyek hossza szintén 1, 2 vagy 3 méter, a színük lehet fekete, opál, tejfehér vagy víztiszta. Már csak a rögzítőket kell kiválasztani, amelyek színe fekete, fehér vagy átlátszó, a formája pedig normál, mini vagy magas.

Védd meg te is a LED szalagokat LED profil felhasználásával, hogy azok a lehető leghosszabb ideig szolgálják az igényeidet.

Tovább
Termékkatalógusok