FELÜLETRE SZERELHETŐ PROFILOK

Kedvezmény

Ebben a kategóriában a felületre szerelhető profilokat találod. Napjainkban a LED-es világítási eszközök népszerűsége tagadhatatlan. Egyre többen ismerik fel hasznosságukat és előnyös tulajdonságaikat hagyományos vagy halogén társaikkal szemben. Azonban nem csak a LED izzók kerültek előtérbe, a LED szalagokra is egyre több vásárlónak esik a választása, hiszen rendkívül sokoldalúan és kreatívan felhasználhatók.

A LED szalagok azonban védelmet érdemelnek az élettartamuk megnövelése érdekében a hozzájuk illő LED profilok segítségével. Manapság már számos LED profil közül válogathatsz a piacon, de egyre többen választják a felületre szerelhető profilokat.

Tovább

A LED népszerűségének oka

A LED szalag vagy LED csík kifejezetten hasznos eszköz, hiszen olyan helyeken is felhasználható, amelyek megvilágítása más eszközökkel kivitelezhetetlen lenne. Ilyen fontos, de mégis nehezen felvillanyozható terület a konyhapult, a lépcsőfeljáró vagy az álmennyezet is. A LED szalagok segítségével ezek a kritikus pontok is fényáradatban úszhatnak, és segítségükkel magabiztosan szeletelheted a hagymát a konyhapulton, vagy biztonságosan lépkedhetsz fel az emeletre akár este is.

Mindemellett feldobja az álmennyezettel ellátott nappali hangulatát és odavonzza a tekintetet a LED szalaggal kivilágított kirakatra is.

Számtalan módon felhasználható, csak a leggyakoribb módokat említettük, használatának csak a fantázia szabhat határt. Azonban ahhoz, hogy valóban hosszú élettartamnak örvendjen a világítóeszköz, és ellenálljon a külső hatásoknak, figyelmet kell fordítani a védelmére. Éppen ezért hozták létre az úgynevezett LED profilokat, hiszen segítségükkel sokkal strapabíróbbá válnak a szalagok is.

A LED profilok hasznossága

A LED profilokat egy portól, kosztól, zsírtól és nedvességtől mentes felületre kell helyezni, aminek a segítségével a LED szalag nem fog hullámosodni és sokkal stabilabban a felületen marad. A LED profilnak köszönhetően nem tudja “megsütni” magát, azaz sokkal jobb lesz a hőleadása, amelynek köszönhetően élettartama is nagyobb lesz. 

Mindemellett pedig véd különböző külső hatásoktól, mint a zsíros szennyeződésektől, amellyel a konyhában találkozhat, a portól, a kosztól és kisebb-nagyobb ütésektől egyaránt, amit például a lépcsőfeljáróban elszenvedhet. A LED profil ma már számos kivitelben megvásárolható. Felfüggesztheted, falba süllyesztheted vagy akár a felületre is szerelheted. Mindez csak a helyszín jellegzetességeitől és kreativitásodtól függ. 

A felületre szerelhető LED profilok

A felületre szerelhető profilok között garantáltan megtalálod azt a típust, amire szükséged lehet, hiszen LED alumínium profilokból megvásárolhatod a hagyományos “U” alakút, a standard, a magas falú vagy éppenséggel a keskeny típusút.

A sarokba rögzíthető vagy az aszimmetrikus sarokba rögzíthető darabok segítségével a sarkok sem fognak ki rajtad. “L” alakú típusokkal is találkozhatsz a piacon, amelyből a keskeny és a szélesebb darab is a tiéd lehet.

Mindezen felül pedig számos egyedi kialakítású darabbal is megismerkedhetsz, annak érdekében, hogy még hatékonyabb és sokoldalúbb legyen az illeszkedés. Ilyen a Talia, az Unico, a Conva, a Dileda, a Solis, a Dopio, a Sileda, a Logi, a Scala vagy a Reto. Ezen profilok segítségével nemcsak stabilabb illesztésről gondoskodhatsz, de hosszabb élettartamot is biztosíthatsz a LED szalag részére.

Tovább
Termékkatalógusok