Hírek

Covid-19 megelőzés

2020.10.07 14:05
Covid-19 megelőzés

A 2020. márciusban hazánkban is kirobbant járvány fenekestül felforgatta mindenki életét, így a Ledlámpaház.hu-nál is történtek változások az elmúlt időszakban!

Kedves Vásárlóink, Partnereink!

A koronavírus járvány sok más üzlethez hasonlóan a Ledlámpaház életébe is hozott változásokat - az 1. hullám idején dolgozóink és vásárlóink egészsége érdekében mi is bezártuk üzletünk ajtaját és a webáruházas megrendelések kiszolgálására helyeztük a hangsúlyt. A 2. hullám alatt az üzlet bezárását mindenképpen szeretnénk elkerülni, ettől függetlenül vásárlóinkat továbbra is a webáruházas megrendelésekre bíztatjuk.

Hogyan tudja termékeinket a legbiztonságosabban megvásárolni?

Rendelje meg webáruházunkban!
Webáruházunkban megtalálható minden, üzletünkben is elérhető termék. Személyes vásárlás helyett válassza inkább a webáruházas rendelést, így elkerülheti az őszi szezonra jellemző nagy embertömeget és a hosszú várakozási időt. Választható futárszolgálataink - a GLS és a 24H - mindent megtesznek, hogy a csomagátadás a lehető legbiztonságosabb legyen. Ha mégis üzletünkben venné át a választott terméket, akkor is érdemes azt előre megrendelni, így lényegesebben gyorsabb lehet a kiszolgálás.

Nem csak szorgalmazzuk, hogy minél többen rendeljenek webáruházunkban - oldalunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a vásárlás még kényelmesebb és jobb élmény legyen. Szeptember végén a teljes webáruház felületét megújítottuk: megszokott arculatunkat és termékeinket megtartva egy modernebb, átláthatóbb struktúrájú webáruházat alakítottunk ki. Bízunk benne, hogy ez az új felület és a termékek könnyebb megtalálhatósága elősegíti, hogy még többen vegyék igénybe az online rendelési lehetőséget.

Kattintson IDE oldalunk új kezdőlapjának megtekintéshez!

Megújult Ledlámpaház

Fizesse ki előre megrendelését, fizessen bankkártyával!
Megrendelését a biztonságosabb átvétel érdekében érdemes előre kifizetni - ezt webáruházunkban biztonságosan meg is teheti a Borgun rendszerén keresztül, vagy átutalással. Ha mégsem szeretne előre fizetni, akkor is célszerű bankkártyát használni, ezzel is csökkentve az személyes kontaktust.

Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!
Bármilyen termékkel kapcsolatos, technikai vagy megrendeléssel való kérdés esetén keressen minket bátran elérhetőségeinken, így elkerülheti az üzletben való sorban állást. Email-es és telefonos kapcsolatfelvételi lehetőségeinket most tovább bővítettük: weboldalunkon elhelyeztünk egy chat ablakot, így nyitvatartási időnk alatt ott is meg tudjuk válaszolni kérdéseit. Mivel a megnőtt telefonos forgalom miatt nem minden esetben tudjuk a telefonhívásokat azonnal fogadni, így ajánljuk, hogy használja ki az új chat funkciót - kollégáink amint felszabadulnak, azonnal válaszolni fognak a feltett kérdésre!

Budapesti és szolnoki üzleteink elérhetőségét ITT találja.

Chat

Hordjon maszkot - tartson távolságot!
Az aktuális kormányrendeletek által üzletünkben kötelező a maszk használata! Kérjük minden vásárlónkat, hogy ezt a szabályt vegyék figyelembe, és üzletünkbe való belépés előtt vegyék föl maszkjukat - a szabályozásnak megfelelően az orrot is eltakarva.
Kérjük, hogy üzletünkben lehetőség szerint tartsák meg a szükséges 1,5 - 2 méter távolságot egymástól és értékesítő kollégánktól.

Maszk

Az őszi szezon kezdetével és a karácsonyi időszak közeledtével megnövekedett rendelésszámot kell kiszolgálnunk. Ezen kívül a legforgalmasabb időszakban a futárszolgálatok kézbesítési ideje is növekedhet. Emiatt minden vásárlónknak ajánljuk, hogy megrendelését a szükségesnél 3-4 nappal korábban adja le és figyelje a webáruházban a termékeknél feltűntetett raktárkészletet. Így elkerülhetőek a megredelés túl hosszú szállítási idejéből fakadó problémák.

Összefoglalásként továbbra is csak a webáruházas megrendelések előnyben részesítését tudjuk kiemelni! Rendelje meg előre a szükséges termékeket, fizesse ki online vagy használjon bankkártyát, és kerülje az üzletben való várakozást, hosszabb tartózkodást! A személyes kapcsolatteremtés minimalizálásával és szabályos maszkviseléssel segítsük mi is a koronavírus járvány megfékezését! A legfontosabb pedig: vigyázzunk egymásra!

Termékkatalógusok