Hírek

Led profilt keresel? - Jó helyen jársz!

2021
Szűrés törlése
2021.04.13 15:20
Led profilt keresel? - Jó helyen jársz!

Nálunk megtalálod az egyik legnagyobb magyarországi led profil kínálatot!

Tudtad hogy Magyarországon a Ledlámpaháznál találod meg az egyik legnagyobb kínálatot led alumínium profilból?

A nagy kínálat mégsem megy a minőség rovására, hiszen minden led profilunkat és kiegészítőt egyenesen a LUMINES-től szerzünk be.

De miért pont LUMINES? 

A LUMINES immár 12 éves tapasztalattal gyártja kiváló minőségű alumínium led profiljait, amik minden európai elvárásnak megfelelnek. A LUMINES led profilok tökéletesen illeszkednek a led szalagokhoz és minimalista, modern kialakításuknak köszönhetően nemcsak világító elemként, hanem dekorációként is szolgálnak. A megfelelő alumínium ötvözet kiválasztása és a LUMINES profilokra jellemző, nagyobb anyagvastagság jelentősen javítja a ledek által termelt hő elvezetését, és ezzel meghosszabbítja a led szalagok élettartalmát.

A LUMINES Lighting küldetése, hogy olyan innovatív, technológiailag fejlett termékeket gyártsanak, amik a versenyképes árak fenttartásának köszönhetően széles körben elérhetővé válnak. Törekvésük, hogy az általuk kínált megoldások javítsák az életszínvonalat!

Led profil

Most pedig nézzük meg, hogy mit is jelent a "nagy kínálat"!

50 különböző led profil termékcsalád
Ezek között megtalálhatóak felületre szerelhető, süllyeszthető, függeszthető és egyéb, speciális profilok. Minden led profil típus elérhető 1, 2 és 3 méteres kiszerelésben (ez utóbbi nagy mérete miatt csak rendelésre). Ezen kívül különböző színek közül is választhatunk: a profilok egy része 5 színben - natúr, ezüst, fekete, fehér és bronz - bizonyos építészeti profilok pedig ezüst és fehér színben elérhetőek.
Mindent egybevetve webáruházunkban több, mint 500 profilból tudsz választani.

Közel 100 takaróprofil
Ha sikerült választanunk a profilok közül, nagyon fontos a megfelelő takaróprofil (diffúzor) kiválasztása is. A különböző profiloknak eltérő a szélessége, így takaróprofilból azon kívül, hogy szintén 3 féle hosszban elérhetőek, szükség van megfelelő szélességekre is. Kiemelt figyelmet kell szentelni a takaróprofil színének is: minél kisebb annak a fényáteresztése, annál homogénebb, pöttymentesebb fényt kapunk. Emiatt megkülönböztetünk víztiszta, opál, tejfehér, fekete és prizmás takarókat.

Több 100 további kiegészítő
A tökéletes világítás megtervezése közben az apróságokat sem szabad elfelejtenünk! Minden led profilhoz további hasznos kiegészítők tartoznak. A szép megjelenés érdekében sok esetben kell például a profilhoz tartozó végzárók közül választanunk. Ezek között is megtaláljuk a különböző színeket, műanyagot vagy alumíniumot, telit vagy lyukasat (a kábel elvezetését segítve). Továbbá rögzítő profilok, függesztő szettek, rögzítők és egyéb, a megfelelő működéshez szükséges tartozékok is megtalálhatóak a kínálatban.

Led profil

Választottál egy led profilt de összezavar a rengeteg kiegészítő és nem tudsz választani?

Ez valóban nem könnyű feladat, hiszen minden profil típushoz más-más takaróprofilt, végzárót, rögzítőt és egyéb kiegészítőt érdemes rendelni. Mi ebben a folyamatban is igyekszünk segíteni, így minden led profilnál létrehoztunk egy termékajánlót, ami külön-külön megmutatja, hogy milyen takaróprofil, végzáró, rögzítő és egyéb kiegészítő lehet szükséges a termék telepítéséhez. Ezen kívül termékkatalógusunk is részletes információt ad az egyes profilokhoz való tartozékokhoz, ha pedig még mindig kérdésed van, hozzánk is bátran fordulhatsz segítségért elérhetőségeinken!

Led profil

A LUMINES profilok és kiegészítők megtalálhatóak a TERC rendszerében is, így a tervezők munkája még egyszerűbb.

Arról, hogy miért érdemes a led szalagokhoz alumínium profilt használni, egy korábbi bejegyzésünkben olvashatsz.

Led profil

Termékkatalógusok