KERTI NAPELEMES LÁMPA

Árajánlat

Ebben a kategóriában webáruházunk kerti napelemes lámpa kínálatát találod meg. Azokat a kültéren használható világítástechnikai eszközöket, amelyek a te udvarodban, kertedben is jó szolgálatot tehetnek. Az év bármely szakában a hasznodra lehetnek, tekintettel arra, hogy a sötétben bizony jól jön majd az a fény, amit szolgáltatnak. Nyáron a kerti partikon, ősszel és télen a közlekedésben, tavasszal az esti kiülős nagy beszélgetéseken adhatnak fényt.

Nézd át te is széleskörű kínálatunkat, és válassz olyan kerti napelemes lámpát, amely a legjobban passzol a családi házad (nyaralód) stílusához!

Tovább

Kerti napelemes lámpa - fények ingyen és bérmentve

A kerti lámpa olyan napelemes lámpa, amely a napenergiát hasznosítja a működése során. Ennélfogva lényegében csak magának az eszköznek a beszerzésébe kell anyagilag beleinvesztálni, a későbbiekben a működtetésük teljesen költségmentes. 

Ez több szempontból is előnyös. Egyrészt nem kell vezetékelni semmit annak érdekében, hogy a villamos hálózathoz csatlakoztasd, nem csúfítja el a környezetet, másrészt nem kell energiadíjat sem fizetni miatta. Ez pedig napjainkban rendkívül lényeges tényező. A fények teljesen ingyen árasztják majd el az udvarodat és a kertedet. Ugye, milyen egyszerű és hatékony?

Miként működik a kerti napelemes lámpa?

A kerti napelemes lámpa működési elve nagyon egyszerű: a nappali órákban a szolár panel a nap energiáját begyűjti, amit a beépített és újratölthető akkumulátor elektromossággá alakít át és magában tárolja. Ez az akkumulátorban felhalmozódott energia sötétedés után és éjszaka felhasználásra kerül, azaz a lámpa világít. 

Az időjárási viszonyok természetesen valamilyen mértékben befolyásolják a tárolt energia mennyiségét és felhasználhatóságát. A nap ereje, a szolár kerti lámpa elhelyezése, a napos órák száma egyaránt hatással lehet rá.

Hogyan kell elhelyezni a kerti napelemes lámpákat?

Nagyon lényeges a kerti napelemes lámpa megfelelő elhelyezése. Csak abban az esetben tud a legtökéletesebben működni, ha a solar panelt a napsugarak legalább 8 órán át közvetlen formában érik. Sajnos, ha egy leárnyékolt helyre rakod, akkor soha nem tud megfelelő teljesítménnyel működni. 

Ne helyezd el más fényforrás közelében sem, mert ez is hátrányosan befolyásolhatja a működését. A szélsőséges időjárási viszonyok sem tesznek jót neki, emiatt a nagyon kemény fagyos, ónos esős, havas teleken védeni kell. 

Milyen előnyei vannak a kerti napelemes lámpa használatának?

A kerti napelemes lámpa alkalmazásának sok előnye van:

  • Olyan helyeken is megoldhatod a segítségével a világítást, ahol más módon ez nem volt kivitelezhető (például a kerted legtávolabbi pontjai)
  • Nem kell fizetned a felhasznált energiáért
  • Megfelelően elhelyezve dekorációs elemként is funkcionálhat
  • Egyes típusok csak akkor világítanak, ha éppen szükség van rá, azaz még az összegyűjtött napenergiával is takarékoskodnak. Ezek mozgásérzékelővel vannak ellátva
  • Automatikusan be- és kikapcsolnak a fényviszonyok alakulásának megfelelően
  • Távirányítós változat is létezik
  • Ha LED fényforrással van ellátva, akkor még energiatakarékosabbak

Hogyan válassz webáruházunk kínálatából kerti napelemes lámpát?

Egyszerűen: jelöld be a kívánt teljesítményt (0 W - 150 W), a fényáramot (50 lm - 15 000 lm), a színhőmérsékletet (3 000 K - 6 500 K). Aztán döntsd el, hogy kell-e mozgásérzékelős változat vagy sem. Választhatsz: sétányvilágító napelemes lámpát mozgásérzékelővel, kerti LED lámpát, lépcsővilágító fali napelemes lámpát, beltéri/kültéri napelemes lámpát távirányítóval.

Csak választanod kell a listából!

Tovább
Termékkatalógusok