NAPELEMES LÁMPÁK

Árajánlat

Webáruházunk ezen kategóriájában a napelemes lámpák széles választékával ismerkedhetsz meg. Azokkal a kiváló minőségű kültéri lámpákkal, amelyek a te kerted, udvarod, kapubejáród, teraszod világításáról is gondoskodhatnak - elektromos hálózattól függetlenül.

Miért van rájuk szükség? Ennek több oka is van, amelyekkel a következőkben fogunk foglalkozni. Ahogy leírjuk azt is, hogy milyen előnyökkel jár a használatuk, illetve hogy miként tudod kiválasztani kínálatunkból a számodra legmegfelelőbb darabokat. Tarts velünk, majd válassz egy vagy több napelemes lámpát te is!

Tovább

Napelemes lámpák - neked is jól jönne az ingyen fény?

A kültéri világítás kialakítása éppen olyan fontos, mint a beltéri világítási rendszer megtervezése. Korántsem mindegy, hogy hazaérve a munkából a sötét udvaron kell nyaktörő mutatványok közepette a bejáratig eljutnod, vagy az utadat végig jó látási körülmények között tudod megtenni. 

A napelemes lámpák beszerzését neked sem szabad sokáig halogatni, mert egyszerre jelentenek több problémára is megoldást. Méghozzá ingyenes megoldást hosszú időn át. 

Napjainkban az energiafelhasználás terén is egyre nagyobb jelentősége van a tudatosságnak. Az elszabaduló energiaárak bizony mindenkit spórolásra késztetnek. Emiatt sokan a hagyományos vagy halogén izzókat LED-es megoldásokra cserélik, illetve egyre többen érdeklődnek a napelemek iránt is. A takarékoskodást segíthetik a solar lámpák is, amelyeknél csak az eszköz beszerzése kerül pénzbe, maga a fény, amit szolgáltatnak, ingyen van.

A napelemes lámpák beszerzése tudatos döntést jelent

Ha a napelemes lámpák mellett döntesz, akkor tudatosan gondolsz a környezetedre, a jövődre. Tudod, hogy érdemes a hosszú távú befektetésekben gondolkoznod, mert általuk lényegesen költséghatékonyabbá teheted az életedet, a mindennapjaidat. Fenntartható módon tudsz a forrásokkal gazdálkodni anélkül, hogy pazarolnád őket.

A régmúlt energiapazarló időszakának véget kell vetni, az otthonod megvilágítását hatékonyabbá kell tenni. A LED-es megoldások mellett sikerrel alkalmazhatóak a napelemes lámpák is, melyek a nap energiáját tárolják el nappal az akkumulátoraikban, majd sötétedés után ezt felhasználva világítanak. Persze ehhez megfelelő módon - az előírások szerint kell őket elhelyezned. A cél, hogy a nap sugarai kellő ideig érjék a napelemet.

Napelemes lámpák - a kültéri világítás favoritjai

A nap sugarai optimális esetben teljes mértékben ellátják energiával ezen világítástechnikai eszközöket. Kínálatunkban megtalálhatod:

  • Az ipari napelemes lámpákat - ezek nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek
  • A kerti napelemes lámpákat
  • A közút-sétány-közterület napelemes lámpákat
  • Illetve az ezekbe szükséges akkumulátorokat

Valamennyi napelemes lámpa garantáltan olyan fényt biztosít, ami lehetővé teszi a biztonságos közlekedést a kertedben, udvarodon. Egyes típusaik folyamatosan világítanak, míg a modernebb változataik mozgásérzékelővel vannak ellátva. Ennek eredményeképpen még spórolnak is az elraktározott energiával, hiszen csak akkor kapcsolnak fel, ha éppen szükség van rájuk.

Miként tudsz választani a napelemes lámpák közül?

Webáruházunk napelemes lámpái közül nem lesz nehéz választanod. Végigböngészheted a teljes kínálatot - inspirálódva, tippeket szerezve, de bizonyos szűrőfeltételek megadásával is kereshetsz. Megadhatod a teljesítményt (0 W - 150 W), a színhőmérsékletet (3 000 K - 6 500 K), a fényerősséget (50 Lm - 15 000 Lm), azt, hogy mozgásérzékelővel rendelkezzen-e. 

Válassz te is az udvarodba, kertedbe napelemes lámpákat, és tedd energia hatékonyabbá a világítási rendszeredet!

Tovább
Termékkatalógusok