DC 12V

Webáruházunk ezen kategóriájában a DC 12V tápegységek széles kínálatából válogathatsz. Ezek olyan állandó feszültségű, kapcsolóüzemű tápegységek, amelyek beszerelését célszerű szakemberre bízni. Mivel bizonyos termékekben olyan beépített kapcsoló található, ami kapcsolható 110V/230V között, beszerelés előtt mindenképpen ellenőrizned kell a kérdéses kapcsoló állását.

A következőkben megtudhatod, hogy mire jók ezek a tápegységek, mi közük van a LED szalagokhoz. Részletesen megismerheted a típusait és megmutatjuk azt is, miként tudsz egyszerűen választani közülük.Állandó feszültségű kapcsolóüzemű tápegységek.
Egyes termékeinkben beépített kapcsoló található, amely 110V/230V között kapcsolható. Kérem minden esetben ellenőrízze beszerelés előtt a kapcsoló állását.
Beszerelését bízzaszakemberre!

Tovább

A DC 12V tápegységek a LED világítástechnika szerves részét képezik 

A LED innováció világítástechnikai eszközei napjaink egyik legnépszerűbb megoldásai közé tartoznak – így az olyan egyenfeszültségű LED tápegységek is, mint a DC 12V tápegységek, amelyek elengedhetetlenek a LED szalagok működtetéséhez.

A LED technológia számtalan egyedi és pozitív tulajdonsággal rendelkezik, így sokkal előnyösebb a működtetése a versenytársaival szemben. Nemcsak a LED izzókat preferálják a vásárlók egyre gyakrabban, hanem nagyon sokan döntenek a LED szalagok mellett is. Ezen eszközök segítségével ugyanis olyan területeket is meg lehet világítani a lakásban (üzlethelyiségben, irodában), amelyeket eddig más eszközökkel nem lehetett. 

Miért éppen LED szalag?

A LED szalag nem véletlenül lett ennyire felkapott: rendkívül sokféleképpen felhasználható, lehet vele kreatívkodni, ötletelni. Egyszerűen felszerelhető és üzemeltethető. Ráadásul, ha az előírásoknak megfelelően LED profilokba kerülnek felhelyezésre, még strapabíróbbá és a környzetei hatásoknak ellenállóbbá válnak.

A LED profilok használatával ugyanis érvényesülni fog a profilok kiváló hőelvezető képessége, ahogy a védelme is. Óvják a szalagot a zsíros, olajos szennyeződésektől, a nedvességtől és az ütésektől. Ennek eredményeképpen nagyon hosszú élettartam, energiatakarékos, költséghatékony működés válik lehetővé.

Ne feledkezz meg a LED tápegységek gondos kiválasztásáról sem! Miért?

Erre a LED tápegységek funkciója a magyarázat. Mert mire is valók a LED tápegységek? A LED tápegységek azok az alkatrészek, amelyekre feltétlenül szükséged lesz ahhoz, hogy a LED szalagokat világításra késztesd. Mivel a LED szalagok eltérő feszültséggel, illetve teljesítménnyel rendelkeznek, így ezen értékeknek, a tápegység kiválasztásakor is célszerű tudatában lenni. 

A tápegységek feszültségéhez a LED szalagok feszültségének minden esetben illeszkednie kell ahhoz, hogy azok működni tudjanak. A LED szalagok teljesítményét különböző tényezők határozzák meg. Ilyen a szalagok hosszúsága, az, hogy egy méteren hány chip található, illetve azok milyen egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. 

Milyen egyenfeszültségű LED tápegységek léteznek?

A LED szalagok jellemzően 12V vagy 24V egyenáramú feszültségről működnek, ezért az üzembe helyezéshez 12V vagy 24V tápegység kell. (Léteznek 5V, 15V, 36V, 48V és 56V feszültséggel rendelkező tápegységek is.)

Hogyan válassz a DC 12V tápegységek közül?

Amint láthatod, webáruházunk DC 12V tápegységek széles kínálatával áll a rendelkezésedre, amelyek közül a különböző szűrőfeltételek megadásával egyszerűen ki tudod választani a neked kellő darabokat.

Beállíthatod:

  • Az IP védettséget (IP20, IP40, IP44, IP65, IP67)
  • A működési feszültséget 
  • A kimeneti feszültséget
  • A tápegység teljesítményét
  • A kimeneti áramot
  • A burkolatot (fém, műanyag)
  • Sőt, még a garancia időtartamát is

Ezután a kapott találatok közül már nem lesz nehéz megtalálnod azt, amit keresel, majd megrendelni. Várunk vásárlóink között!

Tovább
Termékkatalógusok