Ledlámpaház.hu Blogja

2019
2020
2021
2022
2023
Szűrés törlése
Miért fontos a túlfeszültség-levezető bekötése?
04
Okt

A túlfeszültség-levezető bekötése minden napelemes rendszerbe nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az eszközeid ne károsodjanak a túlfeszültség miatt. Szerencsére a napelemes rendszerekhez ma már olyan korszerű AC/DC oldali túlfeszültség-védelmi eszközök (röviden SPD-k) állnak rendelkezésre, amelyek megbízhatóan használhatóak.

Mi az a LED vezérlő?
24
Szept

A LED vezérlő teljesebb nevén a LED szalag vezérlő, ahogy a nevében is benne van, a LED szalag vezérlését végzi. Nem kell megijedni tőle, a csatlakoztatása és a működtetése nagyon egyszerű: csak a tápegységet és a LED szalagot kell csatlakoztatni hozzá.

Kandeláber - a kerted ékessége
14
Szept

Kandeláber - egy világítóeszköz, ami téged is magával ragadhat. A romantika híve vagy? Akkor biztos te is szívesen telepítenél a kertedbe néhány kandelábert. Milyen jó is lenne a tavaszi estéken a lágy fényüknél a virágzó fák alatt andalogni. Vagy nyáron kerti partikat szervezni.

2023-as Colors Led szalag katalógus
11
Júl

Megérkezett Colors jóváltából 2023-as katalógus. Inspirációkkal, elérhető típusokkal feltöltve.

Mi a fénycsöves lámpatest haszna?
11
Jan

A fénycsöves lámpatest egy olyan korszerű LED világítási eszköz, amellyel ipari területeken lehet optimális fényviszonyokat teremteni. 

Az egyre növekvő elterjedésüknek megvan a maga magyarázata, mert sokoldalú felhasználásuk mellett hatékony működésük és előnyeik verhetetlenek.

Hogyan szereljük fel a LED-profilt?
18
Nov

A LED-es világítástól elvárjuk, hogy vonzó megjelenése legyen, de mindenekelőtt gazdaságos és tartós legyen. Bár a LED szalagprofilok folyamatosan teret nyernek a haza piacon is, de sajnos, gyakran figyelmen kívül hagyják a használatukat. Érdemes tehát megvizsgálni a profilokat hatékonyságuk szintjén.

Led aluprofil hasznossága a LED szalag életében
27
Okt

A LED izzókat egyre többen választják, mikor a megfelelő világítóeszköz megvásárlására kerül a sor. Nincs ez másképp az aluprofilba zárt LED szalagokkal sem, hiszen minden olyan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, mint az izzók, de felhasználási területük esetében sokkal kreatívabban tud eljárni az ember. 

A LED panel, mint az otthonod vagy az iroda modern és letisztult dísze
29
Szept

Ebben a bejegyzésben a LED panelekkel szeretnénk megismertetni, amelyek manapság igen nagy népszerűségnek örvendenek mind az otthoni, mind az irodai vagy üzleti életben egyaránt.

Válaszd ki a legideálisabb asztali lámpát, és végezd kényelmesen munkádat!
25
Aug

Egy otthon nem igazán otthon megfelelő világítás nélkül. Ahhoz, hogy a lakás minden egyes pontja ideálisan kivilágított legyen, szükséged van asztali lámpára, mennyezeti vagy függesztett lámpára, fali vagy állólámpára, esetleg kültéri világítóeszközre. Így képes leszel minden egyes tevékenység közben kihasználni a fény erejét.

Válaszd a számodra ideális kültéri fali lámpát, és teremts egy esztétikus otthont!
13
Júl

A kültéri világítási eszközök megléte éppen olyan fontos egy otthon és lakói számára, mint a beltéri helyiségekben alkalmazott lámpák. Számos olyan kültéri helyszín van, amelyet érdemes kivilágítani, hogy csupán esztétikai szempontból vagy hasznosság céljával, az már rajtad áll. A LED kültéri fali lámpa kifejezetten hasznos, hiszen a ház körül a legszükségesebb a megfelelő megvilágítottság.

Elkezdődött az idei kemping szezon!
23
Jún

Egészítsd ki felszerelésed egy praktikus kemping lámpával!

Ismerkedj meg a sarokba rögzíthető profilok használatával, és találd meg az ideálisat!
21
Jún

A felületre szerelhető profilok csoportján belül ismerkedhetsz meg a sarokba rögzíthető vagy más néven C profillal, amely neve igen beszédes, hiszen segítségével egyszerűen a sarokba rögzítheted a profilba zárt LED szalagot.

LED profil alumíniumból? Tudj meg többet a termék jellegzetességeiről!
28
Máj

A LED szalag azonban mit sem ér megfelelő védelem nélkül. Ekkor jönnek képbe a változatos kivitelben kapható LED alumínium profilok, amelyek mindamellett, hogy óvják a szalag épségét, esztétikusabb külalakot is biztosítanak számára, amelynek köszönhetően könnyen a lakás dísze lesz.

Ismerkedj meg a napelemes kültéri lámpák sokszínűségével!
15
Ápr

A kert éppoly fontos, mint a ház egyik szobája. Sokan kifejezetten nagy nyűgnek tartják, hogy kertes házban laknak, azonban rengeteg előnnyel járhat - főleg akkor, ha elegendő figyelmet szentelünk ezen kültéri területekre.

Mit tud a LED reflektor?
06
Ápr

Miért lehet szükség az eszköz erejére?

A LED szalaghoz szükséges tápegység kiválasztása
22
Febr

A LED világítás népszerűségének növekedése tagadhatatlan. Egyre többen cserélik le hagyományos vagy halogén izzóikat LED izzókra, szerzik be a legújabb LED szalagokat LED tápegységekkel és váltanak ipari LED lámpákra, hiszen számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Ilyen többek között az energiatakarékos működés, a hosszabb élettartam és a strapabíró, valamint kevésbé sérülékeny kialakítás.

A LED profil fontossága a LED szalag élettartamának növelése érdekében
08
Febr

Ebben a bejegyzésben a LED profil szerepéről lesz szó. A LED világítás manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik hagyományos társaival szemben. Mindamellett, hogy minden szempontból kifejezetten takarékos, hiszen hosszú élettartamának és strapabíró voltának köszönhetően nem kell gyakran cserélgetned, energiafelhasználás szempontjából is gazdaságosabb.

A LED szalag egyedisége és népszerűségének kulcsa
18
Jan

A LED szalag kifejezetten nagy népszerűségnek örvend napjainkban, hiszen számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amely a hagyományos izzókkal szemben a rangsor elejére állítja. Kifejezetten sokoldalúan és kreatívan felhasználható, így bármely helyiséget ideális megvilágításban tüntethet fel. Azonban széles választékának hátulütője is lehet, hiszen körültekintően kell kiválasztania az Önnek legmegfelelőbbet.

Amit COLORS Linear Lighting-ról tudni érdemes!
30
Nov

Ismerje meg a COLORS márka nagyjait, vásároljon minőségi LED világítási megoldást!

Exluzív világítás a SKYLINE termékekkel
02
Júl

Ismerje meg legújabb termékcsaládunkat az exkluzív, szabadalmaztatott formatervezéssel megalkotott SKYLINE led vonalvilágítást!

Így alakítson ki tökéletes konyha és konyhapult világítást!
23
Ápr

Ön is gondolkozik konyhája megvilágításának korszerűsítésén? A következő lehetőségeket mindenképp érdemes jól átgondolni!

Támogasd a helyit!
16
Ápr

"A koronavírus és a lakossági kijárási korlátozások kemény társadalmi sebeket ejtenek. Rengeteg helyi üzlettulajdonosnak be kellett zárnia a boltját és vannak közöttük olyanok, akiknek nincsenek olyan pénzügyi tartalékaik, amelyekkel át tudják vészelni az elkövetkező heteket. Az ő megsegítésükre indult kezdeményezés a #supportyourlocal non-profit projekt." - írja az Ecommerce News Europe.

Led szalag profilban vagy anélkül? 5 indok, amiért érdemes led profilt használni!
18
Márc

Az elmúlt évek óriási növekedést hoztak a led szalagok alumínium profiljainak népszerűségében, amelyek sok ember számára a modern világítási projektek alapjává váltak. A profilok divatja továbbra is folytatódik. Érdemes azonban megfontolni - ez csak a divat, vagy indokolt-e a profilok használata?

Led szalag vásárlási útmutató
18
Márc

A led szalag az elmúlt évek egyik legkedveltebb fényforrása, ami a legsokoldalúbban és legkreatívabban használható fel. Bármekkora népszerűségnek örvend, a nagy választéknak köszönhetően sokaknak mégis gondot okozhat a megfelelő termék kiválasztása. Ebben a blogbejegyzésben a led szalagok főbb tulajdonságait szeretnénk ismertetni, amiknek az ismerete nagyban megkönnyítheti a vásárlást is.

Világítástechnikai kislexikon 2. rész: foglalat
25
Febr

Milyen foglalatú led izzót válasszak?

Az izzók és lámpák főbb tulajdonságai közé tartozik a foglalat típusa, amit E27, E14, GU10 stb. kódokkal jelölünk. De mit jelentenek pontosan ezek a jelölések és milyen foglalatú led izzót válasszunk vásárláskor?

Világítástechnikai kislexikon 1. rész: színhőmérséklet
13
Nov

Mi az a színhőmérséklet és milyen lámpát válasszunk?

Világítástechnikai kislexikonunkban olyan fogalmakról szeretnénk bővebb információt adni, amik ismeretében könnyebbé válik a ledes termékek vásárlása. Az 1. részben a színhőmérsékletről fogunk írni.

Mi az a LED?
04
Nov

Mit érdemes tudni a LED-ről és milyen előnyei vannak a használatának?

Évről évre egyre nagyobb teret hódít meg a LED világítás, de még így is sok mindenkiben merül fel a kérdés, hogy mi is az a LED, és miért előnyös a hagyományos fényforrások ledesre való cseréje? Ebben a bejegyzésben nekik szeretnénk választ adni.

A Ledlámpaház.hu első blogbejegyzése
28
Okt

Amiből kiderül, hogy:

-mit kell tudni a Ledlámpaház.hu-ról?
-miért kezdtünk blog írásba?
-milyen bejegyzések várhatóak a blogon?

Termékkatalógusok