DC 36V

Állandó feszültségű kapcsolóüzemű tápegységek.
Egyes termékeinkben beépített kapcsoló található, amely 110V/230V között kapcsolható. Kérem minden esetben ellenőrízze beszerelés előtt a kapcsoló állását.
Beszerelését bízza szakemberre!

Webáruházunk ezen kategóriájában a DC 36V tápegységeket találhatod meg - azon eszközöket, amelyek segítségével használatba tudod venni a LED szalagot, amit beszereztél. A LED technológia választásával számos előnyt zsebelhetsz be te is. Például hosszú időn át kihasználhatod annak energiatakarékos, költséghatékony voltát, csaknem teljesen karbantartásmentes működését.

Ehhez azonban az kell, hogy lehetőleg minden felszerelési-telepítési előírást kövess, ami nem lesz nehéz, csak egy kis odafigyelést igényel a részedről. Most a DC 36V tápegységekről lesz szó és arról, hogy milyen eszközöket találhatsz meg nálunk.

Tovább

DC 36V tápegység - de mi is az a tápegység?

A DC 36V tápegység egyike azon feszültséggenerátoros tápegységeknek, amelyek mára már a modern világ nélkülözhetetlen részévé váltak. Csaknem minden, az otthonainkban, munkahelyeinken megtalálható berendezésnek szüksége van áramellátásra. Ennek biztosítása során három tényezőre azonban kiemelten figyelnünk kell. Ez az energiahatékonyság, a tartósság, a költséghatékonyság.

A kiváló teljesítmény elérhető a LED-es világítástechnikai eszközök innovációjával, biztosítva ezzel a megfelelő teljesítménykezelő megoldás megvalósulását bármelyik berendezés részére. A DC 36V tápegység megbízható DC feszültséget nyújt például a LED szalagok számára. A LED tápegység a fali aljzatok által biztosított 230V-os váltóáramot transzformálja le a csatlakoztatni kívánt LED szalagnak megfelelő szintre.

Milyen LED tápegységek léteznek?

A LED tápegységeknek 5 elkülöníthető típusa van. Ezek javarészt formai különbségek, hiszen eltérő dobozolást vagy kábelezést kapnak, így más feladatokra alkalmasak. 

  • A LED adapterek - ezek vagy közvetlenül bedughatók a konnektorba, vagy egy tápkábel segítségével csatlakoztathatók a hálózati áramra. Kimenetük mindig DC csatlakozóval rendelkezik
  • Az ipari LED tápegységek - fém vagy műanyag házas a burkolatuk, segítségükkel viszonylag nagy teljesítmények is elérhetőek, előnyük, hogy sokkal jobban bírják a folyamatos működést, mint az adapterek
  • A kültéri, vízálló LED tápegységek - ezek teljesen zárt burkolattal rendelkeznek
  • A kötődobozba építhető LED tápegységek - ezek kifejezetten kis teljesítményű LED világításokhoz kerültek kifejlesztésre, a méretük nagyon kicsi, így nagyon hasznosak az utólagos LED világítások, lépcsővilágítók, esetleg a rövidebb LED szalag szakaszok beépítése során
  • A DIN sínre szerelhető LED tápegységek - akár a villamos elosztó szekrényben is elhelyezhetőek

Milyen DC 36V tápegységeket tudsz beszerezni tőlünk?

Webáruházunk kínálatában jelenleg két DC 36V tápegység található: 

  • GLP LED TÁPEGYSÉG GPV-100-36 100W 36V 2.8A IP67 - aminek az IP védettsége IP67, az üzemi hőmérséklet -30-70°C, a mérete 187 x 52 x 37 mm, a súlya 0,62 kg. A működési feszültsége 90 ÷ 264VAC, a kimeneti feszültsége DC 36V. Műanyag burkolattal rendelkezik, a teljesítménye 100 watt. Megfelel az európai és amerikai AC bemeneti szabványnak, szabadlevegős hűtésű, és rövidzárlat és túltöltés elleni védelemmel van ellátva.
  • GLP LED TÁPEGYSÉG GPV-60-36 60W 36V 1.67A IP67, aminek IP védettsége IP67, az üzemi hőmérséklet -30-70°C, a mérete 162 x 42 x 33 mm, a súlya 0,39 kg. A működési feszültsége 90 ÷ 264VAC, a kimeneti feszültsége DC 36V. Műanyag burkolattal rendelkezik, a teljesítménye 60 watt. Megfelel az európai és amerikai AC bemeneti szabványnak, szabadlevegős hűtésű, és rövidzárlat és túltöltés elleni védelemmel van ellátva.

Válassz te is DC 36V tápegységet a LED szalagok beüzemeléséhez! HIdd el, az előnyeit tapasztalva egyre több helyiségben használni fogod!

Tovább
Termékkatalógusok