LEDES LÉPCSŐ ÉS OLDALFALI VILÁGÍTÁS

Ebben a kategóriában a LED-es lépcső és oldalfali világítás kialakításához szükséges termékeket találhatod meg. Webáruházunk ezen világítástechnikai eszközei a te kényelmedet is szolgálhatják az év minden napján. Használatuk funkcionális, kényelmes, esztétikus és meglehetősen gazdaságos. Működésükkel nagymértékben csökkenthető a balesetveszély, miközben nem kell hatalmas költségekbe verni magad.

Számos előnyük van, amiket neked is érdemes kihasználni. A következőkben ezekről lesz részletesebben szó, tartsd velünk, majd válassz te is a kínálatunkból.

Tovább

A LED lépcsővilágítás funkcionális

Miért kellene neked is a lépcsővilágítás mellett döntened? Azért, mert ezek a világítástechnikai eszközök a működésükkel hozzájárulhatnak a komfortérzeted növeléséhez. Éjszaka nem túl biztonságos a sötétben botorkálni, ahogy az általános világítás felkapcsolása sem hagy túl kellemes érzést. A vakító fény nemcsak téged zavarhat, hanem más is felriadhat miatta. Ezt pedig te sem szeretnéd. 

A LED-es lámpák eleve olyan termékek, amelyek minden energiatakarékosságra való törekvést kielégítenek. Ha pedig olyan helyeken kell alkalmazni őket, ahol éjszaka folyamatosan működő világításra van szükség - ilyen a lépcső is -, még hatványozottabb a szerepük.

A LED lépcsővilágítás kényelmes, esztétikus

Természetesen amellett, hogy a lépcsővilágítás szerepet kap a balesetvédelemben és energiatakarékos, az esztétikai szerepe is meghatározó. Kellemes hangulatot, otthoni légkört teremt a lakásodban, ami nemcsak neked és a családtagjaidnak lesz élvezhető, de a vendégeknek is. 

Ha követed a lakberendezési trendeket, akkor tudod, hogy egy stílus megteremtéséhez sokféle eszköz áll a rendelkezésedre. Ma már - köszönhetően az online térnek - még csak ki sem kell mozdulnod az otthonodból ahhoz, hogy összeválogasd a legmegfelelőbb darabokat. Nem kell utaznod, várakoznod, személyeskedned, egyre csalódottabban üzletről üzletre járnod. Az internet segít!

Miként válassz LED lépcsővilágítást? 

A webáruházunkban megtalálható termékkínálatból a keresőnk segítségével te is könnyen és gyorsan kiválaszthatod a legmegfelelőbb darabokat. Megadhatod a fényerőt (10 lm - 38 lm), az IP védettséget (IP20, IP44, IP65), a színhőmérsékletet, ami lehet hideg fehér (6000-7000K) vagy meleg fehér (2700-3200K)

Szintén a szűrőfeltételek közé tartozik a működési feszültség (14V DC, 230V DC), a szerelhetőség, a bemeneti feszültség, vagy a keret színének megadása is. Ha ezeket a paramétereket bejelölted, akkor hamarosan megjelennek a találatok is, amelyek közül kedved és ízlésed szerint választhatsz.

De miért pont LED legyen?

A LED innovatív technológia, ami forradalmasította a világítást. Ha te még nem rendelkezel egyetlen LED-es eszközzel sem, akkor nem tudod megtapasztalni azokat az előnyöket, amelyeket a világon már több millióan élveznek. 

A LED technológiának hála ugyanis:

  • 80 százalékkal csökkentheted az energiafogyasztást, ami jelentős megtakarítást eredményez. A megmaradó pénzt akár újabb LED-es megoldások beszerzésére is költheted.
  • Olyan hosszú élettartammal rendelkező, költséghatékonyan működő világítástechnikai eszközeid lesznek, amelyek nem igényelnek különösebb karbantartást.
  • Nem kell félned attól, hogy a legkisebb rázkódásra tönkremennek.
  • Mivel dimmelhetőek - azaz a fényerejük szabályozható - könnyen és rugalmasan alkalmazkodnak az aktuális világítási igényeidhez.

A LED lépcsővilágítás kialakítása a te érdeked is. Adj esélyt magadnak arra, hogy egy gazdaságos, kényelmes, biztonságos otthont teremts a segítségükkel. Vásárolj te is eszközeinkből, várjuk a megrendelésedet.

Tovább
Termékkatalógusok